ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ήρθε η τρομερή Lamborghini Huracan στην Ελλάδα

Ήρθε η τρομερή Lamborghini Huracan στην Ελλάδα

Κάθε Lamborghini αποτελεί και ένα έργο τέχνης που βάζει φωτιά στο δρόμο και στις... τσέπες. Βέβαια, τέτοια αυτοκίνητα τα αγοράζουν αυτοί που έχουν τη δυνατότητα και δεν είναι για τους κοινούς θνητούς.

Στην Ελλάδα την εποχή της κρίσης, επηρεάστηκαν ακόμα και οι... έχοντες, με αποτέλεσμα να περιορίσουν τις αγορές τους σε ακριβά αυτοκίνητα, τα οποία αδίκως υπερφορολογούνται, λόγω υψηλού κυβισμού.

Πάντως, στην έκθεση της εταιρείας στην Αθήνα, βρίσκονται όλα τα καινούργια μοντέλα της ιταλικής φίρμας, ενώ από χθες κοσμεί το κατάστημα η ολοκαίνουργια Huracan Spyder, η οποία έσπασε το ρεκόρ γύρου για αυτοκίνητο παραγωγής, στην πίστα του Νίρμπουργκριν.

Η εντυπωσιακή Lamborghini Huracan είναι εδώ με τέλειες ακμές, πίσω αεροτομή, σύστημα φωτισμού πλήρους LED και ταμπλό οργάνων με οθόνη TFT 12,3 ιντσών.

Η Huracan Performante αποφάσισε να χαμηλώσει την οροφή της και να μεταμορφωθεί σε Spyder με τις υψηλότερες επιδόσεις που έχει δει ποτέ η οικογένεια Huracan. Ζυγίζοντας σε 35 κιλά λιγότερο από την Huracan 4WD Spyder και με επιπλέον 30 ίππους, δίνει την καλύτερη σχέση βάρους / ισχύος (2,35 κιλά / ίππο) στην σειρά Huracan Spyder.

Ο σχεδιασμός και η αεροδυναμική αναπτύχθηκαν με πάθος, χάρη στη χρήση του Forged Composites, ενός υβριδικού πλαισίου από αλουμίνιο και ανθρακονήματα και της νέας κατοχυρωμένης Lamborghini ALA (Lamborghini Active Aerodynamics), ενώ φέρει επιλογέα κίνησης ANIMA που έχει βελτιστοποιηθεί ώστε να ανταποκρίνεται απρόσκοπτα στις εντολές του οδηγού και στον κινητήρα V10 5.204 κ.εκ. των 640 ίππων, στις 8.000 σ.α.λ. Παράλληλα, η ροπή αγγίζει τα 600 Nm στις 6.500 σ.α.λ...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ