FORD MUSTANG MACH-E

Η νέα Ford Mustang Mach-E είναι πηγή ηλεκτρικής ελευθερίας

Η νέα Ford Mustang Mach-E είναι πηγή ηλεκτρικής ελευθερίας
Ford Mustang Mach-E FORD

Με ισχύ έως 487 ίππους, αυτονομία έως 600 km και δυνατότητα τετρακίνησης, η νέα Ford Mustang Mach-E καταργεί τους όποιους περιορισμούς της ηλεκτροκίνησης και είναι άμεσα διαθέσιμη.

Η νέα Mustang Mach-E ενσαρκώνει την τόλμη και το όραμα που ανέκαθεν ξεχώρισαν τη Ford. Είναι μια αυθεντική Mustang της νέας εποχής. Ένα σύγχρονο pony που σε ενθουσιάζει με τη χαρακτηριστική κουπέ σιλουέτα της, και που αντί για λίτρα αμόλυβδης καίει κιλοβατώρες, εκπέμποντας μηδενικούς ρύπους. Ένα σπορ αυτοκίνητο που διακατέχεται από την αδρεναλίνη της σπορ οδήγησης και την αγάπη για ελευθερία που πάντα πρέσβευε η Mustang.

Αυτό το αίσθημα ελευθερίας πηγάζει από κάθε της πτυχή. Από τις εκρηκτικές επιδόσεις και την δυναμική οδηγική εμπειρία, μέχρι τη μεγάλη αυτονομία και τη δυνατότητα ταχύτατης φόρτισης. Με τη Mach-E, ο καθαρόαιμος χαρακτήρας της Mustang ενισχύεται από τις αρετές της ηλεκτροκίνησης, χωρίς περιορισμούς.

Η νέα Ford Mustang Mach-E είναι πηγή ηλεκτρικής ελευθερίας
Ford Mustang Mach-E FORD

Η νέα Mustang Mach-E βάζει τέλος στο άγχος αυτονομίας. Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία της μπαταρίας, με το αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Ford μπορείς να διανύσεις έως και 600 km (WLTP) με μια πλήρη φόρτιση. Επίσης σημαντικό είναι το γεγονός πως το αυτοκίνητο μπορεί να ανακτήσει ενέργεια αρκετή για 119 km σε 10’ φόρτισης, αλλά και το ότι σε ταχυφορτιστή DC 150 kW η μπαταρία μπορεί να φτάσει από το 10% στο 80% σε μόλις 45’!

Παράλληλα, η πλούσια γκάμα σού προσφέρει την ελευθερία της επιλογής. Μπορείς δηλαδή να επιλέξεις ανάμεσα σε εκδόσεις με πίσω κίνηση (RWD) ή τετρακίνηση (AWD), με μπαταρία ιόντων λιθίου standard-range (75,7 kWh) ή extended-range (98,8 kWh), καθώς και με ισχύ από 269 έως 487 ίππους στην κορυφαία έκδοση GT, η οποία ολοκληρώνει το 0-100 km/h σε 3,8’’!

Η νέα Ford Mustang Mach-E είναι πηγή ηλεκτρικής ελευθερίας
Ford Mustang Mach-E GT FORD

Ως αμιγώς ηλεκτρική, η Mach-E κυλά εντελώς χαλαρά και αθόρυβα αν έχεις επιλέξει το προφίλ οδήγησης “Whisper”. Μπορεί όμως να μεταμορφωθεί σε μια κλασική Mustang που βρυχάται, σε μια μόνο στιγμή. Πατώντας το “Untamed” στο Drive Mode, απελευθερώνεται ο πραγματικά σπορ χαρακτήρας του αυτοκινήτου έτσι ώστε να απολαύσεις στο έπακρο τη στιβαρότητα του πλαισίου και τη συναρπαστική οδηγική αίσθηση με την οποία προικίζει η Ford κάθε της μοντέλο. Μπορείς μάλιστα με το One Pedal Drive να ελέγχεις την επιτάχυνση και την επιβράδυνση πιέζοντας ή αφήνοντας μόνο το πεντάλ του γκαζιού αντίστοιχα.

Η ικανότητα της Mustang Mach-E να προσαρμόζεται σε όποιο περιβάλλον κι αν κινείται, αναδεικνύεται με το τρίτο οδηγικό προφίλ, το “Active”, που είναι ιδανικό για την πόλη και δίνει έμφαση στην άνεση και την αυτονομία.

Η νέα Ford Mustang Mach-E είναι πηγή ηλεκτρικής ελευθερίας
Ford Mustang Mach-E FORD

Η τεχνολογική ευφυΐα της Mustang Mach-E λειτουργεί επίσης απελευθερωτικά. Το σύστημα Intelligent Range για παράδειγμα, αξιοποιεί τη συνδεσιμότητα μέσω cloud σε πραγματικό χρόνο έτσι ώστε να υπολογίζει με μεγαλύτερη ακρίβεια την υπολειπόμενη αυτονομία του οχήματος, λαμβάνοντας υπόψη δεδομένα που αφορούν π.χ. τον τρόπο οδήγησης, την εξωτερική θερμοκρασία, ακόμη και την κίνηση στους δρόμους!

Κορυφαία συνδεσιμότητα σού προσφέρει το σύστημα SYNC 4 με οθόνη αφής 15,5’’, αναγνώριση φωνής συνομιλίας, ασύρματες ενημερώσεις λογισμικού (OTA), ασύρματη σύνδεση Apple CarPlay & Android Auto και απομακρυσμένη διαχείριση φόρτισης οχήματος.

Η νέα Ford Mustang Mach-E είναι πηγή ηλεκτρικής ελευθερίας
FORD MUSTANG MACH-E FORD

Επιπλέον, ο πίνακας οργάνων είναι πλήρως ψηφιακός με οθόνη 10,2’’, ενώ το ενσωματωμένο μόντεμ FordPass Connect μετατρέπει την νέα Mustang Mach-E σε κινητό WiFi hotspot με δυνατότητα σύνδεσης έως και 10 συσκευών. Και μέσω της εφαρμογής Ford Pass, έχεις απομακρυσμένη πρόσβαση στο αυτοκίνητο, μέσω του κινητού σου.

Το πλούσιο τεχνολογικό υπόβαθρο της ηλεκτρικής Mustang υποστηρίζει η πλούσια σουίτα συστημάτων άνεσης, ασφάλειας και υποβοήθησης της οδήγησης. Θα ξεχωρίσουμε τα Speed Sign Recognition, Lane-Keeping System, κάμερα 360 μοιρών, Pre-Collision Assist με Pedestrian και Cyclist Detection, Evasive Steering Assist και Wrong Way Alert.

Η νέα Ford Mustang Mach-E είναι πηγή ηλεκτρικής ελευθερίας
Ford Mustang Mach-E FORD

Το hi-tech προφίλ της Mustang Mach-E το βιώνεις άλλωστε από την πρώτα κιόλας επαφή. Με το σύστημα eLatch, οι πόρτες ανοίγουν χωρίς τις κλασικές χειρολαβές αλλά με ένα απλό άγγιγμα, ενώ το κλείδωμα/ξεκλείδωμα γίνεται είτε μέσω του smartphone που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κλειδί, είτε μέσω του κρυφού πληκτρολογίου στο πλαίσιο των θυρών.

Η Mustang Mach-E καταργεί τους περιορισμούς και σε ότι έχει να κάνει με την πρακτικότητα. Εδώ, το SUV αμάξωμα λειτουργεί καταλυτικά προσφέροντας μεγάλους χώρους για επιβάτες και αποσκευές (πορτμπαγκάζ 402 lt συν 81 lt ακόμη κάτω από το εμπρός καπό). Βοηθά βέβαια και η νέα, πλήρως ηλεκτρική πλατφόρμα της Ford που επιτρέπει την εγκατάσταση της μπαταρίας στο κάτω μέρους του αμαξώματος, κάτι που εκτός από την οδηγική αίσθηση και αποτελεσματικότητα, μεγιστοποιεί και την εκμετάλλευση των εσωτερικών χώρων.

Η νέα Ford Mustang Mach-E είναι πηγή ηλεκτρικής ελευθερίας
Ford Mustang Mach-E FORD

Η Ford Mustang Mach-E είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα αμιγώς ηλεκτρικό SUV. Ο σπορ χαρακτήρας μιας αυθεντικής Mustang, η πρακτικότητα ενός SUV και η αφρόκρεμα τεχνολογίας της Ford συνθέτουν ένα από τα πιο εμβληματικά αυτοκίνητα με το μπλε οβάλ στη μάσκα, αλλά και μια αστείρευτη πηγή ηλεκτρικής ελευθερίας. Την οποία μπορείς να κάνεις δική σου τώρα, καθώς είναι άμεσα διαθέσιμη, με τιμή από 55.779 ευρώ (με επιδότηση 8.000 € από το πρόγραμμα “Κινούμαι Ηλεκτρικά 2”). Μάθε περισσότερα και διαμόρφωσε τη δική σου Mustang Mach-E πατώντας εδώ.

Η νέα Ford Mustang Mach-E είναι πηγή ηλεκτρικής ελευθερίας
Ford Mustang Mach-E FORD
TAGS FORD MUSTANG MACH-E AUTO MOTO 2023 ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ FORD
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ