ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Η νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer: Με αρετές πολυμορφικού, υβριδική τεχνολογία και έως 218 ίππους

BMW
BMW 2 ACTIVE TOURER

Η δεύτερη γενιά της BMW Σειράς 2 Active Tourer, του ‘all-rounder’ μοντέλου της βαυαρικής εταιρίας, έρχεται με δυναμική σχεδίαση, μεγάλη ευρυχωρία και τεχνολογίες που κάνουν τη ζωή του οδηγού και των επιβατών πιο άνετη και πιο ασφαλή.

Αυτή είναι η δεύτερη γενιά της νέας BMW Σειράς 2 Active Tourer, του ‘all-rounder’ μοντέλου της γερμανικής φίρμας. Εξωτερικά ξεχωρίζει από τις καθαρές, απέριττες επιφάνειες που αποπνέουν σπορ δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Στο εμπρός τμήμα δεσπόζει η μεγαλύτερη μάσκα ‘νεφρών’ και το λεπτό περίγραμμα των full-LED προβολέων. Προαιρετικά διατίθενται Adaptive LED Headlights με λειτουργία φωτισμού στροφής, αντιθαμβωτική μεγάλη σκάλα τεχνολογίας matrix, φώτα πόλης, σχέδιο δέσμης για οδήγηση στον αυτοκινητόδρομο και φωτισμός δυσμενών καιρικών συνθηκών. Ανάλογα με την έκδοση, ζάντες αλουμινίου 16” ή 17” τοποθετούνται στάνταρ, ενώ αλουμινένιες ζάντες έως 19” διατίθενται προαιρετικά. Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν επίσης να παραγγείλουν τη νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer σε έκδοση Luxury Line ή με M Σπορ πακέτο εξοπλισμού.

BMW
BMW 2 ACTIVE TOURER

Το εκ βάθρων ανανεωμένο εσωτερικό συνδυάζει πολυχρηστικότητα με μοντέρνα αισθητική. Κυριαρχούν ο slim πίνακας οργάνων, η κυρτή οθόνη BMW Curved Display και το “αιωρούμενο” υποβραχιόνιο με το ενσωματωμένο πάνελ ελέγχου, ενώ εμφανής είναι η μείωση του αριθμού φυσικών χειριστηρίων και διακοπτών σε όλη την καμπίνα. Το πλήρως ψηφιακό σύστημα BMW Curved Display αποτελείται από μία οθόνη πληροφοριών 10,25” και μία οθόνη ελέγχου 10,7”. Η νέα γενιά του συστήματος ελέγχου/λειτουργίας iDrive βασίζεται στο BMW Operating System 8. Συνδέεται στάνταρ με την κυρτή οθόνη BMW Curved Display – με προηγμένα γραφικά και δομή μενού – και τον ευφυή ψηφιακό βοηθό BMW Intelligent Personal Assistant με ακόμα περισσότερες ικανότητες. Το νέο BMW iDrive βασίζεται στο διαισθητικό έλεγχο αφής και τον έλεγχο μέσω φωνητικών εντολών.

BMW
BMW 2 ACTIVE TOURER

Η νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer προσφέρει μεγαλύτερη ευρυχωρία από το προηγούμενο μοντέλο. Τα πίσω καθίσματα μπορούν να μετακινούνται προς τα εμπρός κατά 13 cm. Σε συνδυασμό και με τις διαιρούμενες 40 : 20 : 40 αναδιπλούμενες πλάτες των πίσω καθισμάτων, δημιουργείται ένας χώρος αποσκευών κατάλληλος για πολλαπλούς σκοπούς. Η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ κυμαίνεται μεταξύ 470 και 1.455 λίτρων στις 218i και 218d Active Tourer και μεταξύ 415 και 1.405 λίτρων στις 220i και 223i Active Tourer. Η αυτόματη λειτουργία πίσω πόρτας προσφέρεται στάνταρ, ενώ προαιρετικά διατίθεται ένας ηλεκτρικός κοτσαδόρος.

Η νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer κινείται από ανανεωμένους κινητήρες που συνδυάζονται με την τελευταία γενιά του επτατάχυτου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη Steptronic – που τώρα περιλαμβάνεται στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις. Μία νέα έκδοση της ήπιας υβριδικής τεχνολογίας 48V κάνει το ντεμπούτο της στις BMW 223i Active Tourer (κατανάλωση καυσίμου: 6,6 – 6,0 lit/100 km) και BMW 220i Active Tourer (κατανάλωση: 6,5 – 5,9 lit/100 km). Ο ηλεκτροκινητήρας που είναι ενσωματωμένος στο αυτόματο κιβώτιο υποστηρίζει τον κινητήρα εσωτερικής καύσης με πρόσθετη ισχύ που τώρα έχει αυξηθεί στα 19 hp.

BMW
BMW 2 ACTIVE TOURER

Η 2λιτρη turbo BMW 223i Active Tourer έχει συνολική ισχύ 218 hp και η 220i Active Tourer με τον 1.5 turbo βενζίνης 170 hp. Επίσης, από το λανσάρισμα διατίθεται η 218i Active Tourer με 1.5 turbo 136 hp. Ο 2λιτρος πετρελαιοκινητήρας που κινεί τη νέα 218d Active Tourer (κατανάλωση καυσίμου: 5,3 – 4,8 lit/100 km) χρησιμοποιεί έμβολα χαμηλών τριβών και τούρμπο δύο σταδίων με αυξημένη απόδοση 150 hp. Η γκάμα θα επεκταθεί περαιτέρω το καλοκαίρι του 2022 με την προσθήκη δύο plug-in υβριδικών μοντέλων.

BMW
BMW 2 ACTIVE TOURER
TAGS ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ BMW ΣΕΙΡΑ 2 BMW
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ