ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Fiat κοντά στην ιταλική εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στο Euro 2020

Η Fiat κοντά στην ιταλική εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στο Euro 2020
Η Fiat κοντά στην ιταλική εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στο Euro 2020 FIAT

Ως κορυφαίος συνεργάτης της Ιταλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και επίσημο αυτοκίνητο της ιταλικής εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, η Fiat επιστρέφει στο γήπεδο.

Η Ρώμη θα φιλοξενήσει τον πρώτο αγώνα για το Euro 2020 και η Fiat γιορτάζει αυτό το μεγάλο γεγονός, υποστηρίζοντας παράλληλα την ιταλική εθνική ομάδα, καθώς είναι κορυφαίος συνεργάτης της Ιταλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Το Euro 2020 θα πραγματοποιηθεί συνολικά σε ακόμα 11 χώρες.

Το κοινό που ενώνει τη Fiat, την Ιταλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και τους ίδιους τους Ιταλούς είναι ο θαυμασμός για τη σημαία και την ιταλική εθνική ομάδα.

Σύμφωνα με τον Olivier François, διευθύνοντα σύμβουλο της Fiat και CMO στο Stellantis: "το ιταλικό εθνικό ποδόσφαιρο ενσωματώνει και προωθεί τις υγιείς αξίες του αθλητισμού, όπως τη πίστη, τον σεβασμό και τον ανταγωνισμός. Και, όπως και η μάρκα Fiat, είναι πρεσβευτής σε όλο τον κόσμο για τον ιταλικό πολιτισμό και τις θετικές αξίες για τις οποίες είμαστε όλοι περήφανοι".

"Η παράδοση και η καινοτομία αποτελούν μέρος του DNA της Fiat και της Ιταλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας", δήλωσε ο Gabriele Gravina, πρόεδρος της FIGC. "Αυτά είναι επίσης τα πλεονεκτήματα της σημερινής ιταλικής εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, η οποία έχει ήδη γίνει σύμβολο επανεκκίνησης για ολόκληρη τη χώρα".

Η διαφήμιση της Fiat στοχεύει να γιορτάσει τη μεγαλύτερη νίκη της Ιταλίας: επιστρέφοντας στους δρόμους για την επανεκκίνηση της χώρας, την ελεύθερη κυκλοφορία και τα ταξίδια, στο όνομα της ολοένα και πιο βιώσιμης κινητικότητας, όπως προωθείται από το Fiat 500 και το Panda Hybrid, που είναι στο επίκεντρο της διαφημιστικής εκστρατείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ