ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η ανοικτή McLaren των 765 ίππων

Η ανοικτή McLaren
Η ανοικτή McLaren

Η νέα 765LT Spider, αποτελεί το αδελφάκι του 765LT, έχοντας τον ίδιο, διπλό turbo V8 κινητήρα των 765PS.

Πολύ λίγα μοντέλα στην ιστορία της McLaren, έχουν το σήμα Longtail και αυτό καθιστά την κυκλοφορία κάθε νέου LT, μια πολύ ξεχωριστή στιγμή για τη βρετανική μάρκα.

Η νέα 765LT Spider, είναι ελαφρύτερη και χαμηλότερη από την 720S, όμως βασίζεται στην κλειστή έκδοση 765LT.

Κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι η σκληρή οροφή Retractable Hard Top, η οποία αναδιπλώνεται ηλεκτρικά σε μόλις 11 δευτερόλεπτα, αλλά και η τεσσάρων εξόδων εξάτμιση τιτανίου.΄

Το εσωτερικό της ανοικτής McLaren
Το εσωτερικό της ανοικτής McLaren

Πρόκειται να κατασκευαστεί σε μόλις 765 αντίτυπα, με αμάξωμα από ανθρακονήματα, σμιλευμένο για να αυξήσει την κάθετη δύναμη. Διαθέτει μακρόστενο προφίλ, χαμηλωμένη μπροστινή ανάρτηση και πλευρικές εισαγωγές αέρα εμπνευσμένες από το θρυλικό 675LT Spider.

Οι ολοκαίνουριες υπερ-ελαφριές ζάντες αλουμινίου με 10 ακτίνες και η πίσω πτέρυγα με ενεργές ίνες άνθρακα, είναι επίσης σημαία του ξεχωριστού σχεδιασμού της McLaren.

Η διάταξη με τον κινητήρα στη μέση, η πίσω κίνηση, το μειωμένο βάρος και η ιδανική κατανομή βάρους, εμπρός – πίσω, δημιουργούν μια δυναμική ισορροπία που συγκινεί. Οι πιο σκληρές βάσεις του κινητήρα και η ελάχιστη ηχομόνωση, επιτρέπουν τον θόρυβο και την αίσθηση του κινητήρα να γεμίζει το πιλοτήριο. Το ηλεκτροϋδραυλικό τιμόνι έχει εξαιρετικά γρήγορο λόγο διεύθυνσης και η πιο σκληρή μπάρα στρέψης, αυξάνει την απόκριση.

Το εσωτερικό της ανοικτής McLaren
Το εσωτερικό της ανοικτής McLaren

Τα ελαστικά Bespoke Pirelli P Zero Trofeo R και τα αναθεωρημένα φρένα, σε κάνουν να κινείσαι στο όριο, πιέζοντας το ίδιο μοτέρ με την 765LT, 4.0 lt V8 με διπλό υπερσυμπιεστή, που παράγει 765 ίππους και 800 NM ροπής , επιταχύνοντας στα 0 - 100 χλμ./ώρα σε 2,8 δευτερόλεπτα και αναπτύσσοντας τελική ταχύτητα 300 χλμ./ώρα.

Οι παραγγελίες άνοιξαν και είπαμε, μόνο 765 αντίτυπα θα κυκλοφορήσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ