ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

H φροντίδα της Renault και γι αυτό το καλοκαίρι

H φροντίδα της Renault και γι αυτό το καλοκαίρι

Δεν αφήνει ούτε φέτος η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Renault στην Ελλάδα, τους κατόχους μοντέλων της χωρίς φροντίδα.

Δεν αφήνει ούτε φέτος η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Renault στην Ελλάδα, του κατόχους μοντέλων της χωρίς φροντίδα. Η εταιρεία προσφέρει, λοιπόν, δωρεάν καλοκαιρινό έλεγχο για όλα τα επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα Renault.

Στο πλαίσιο του Renault Total Care Summer, συνολικά 25 σημεία του αυτοκινήτου περνούν από ενδελεχή έλεγχο, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, έτσι ώστε να διαπιστωθεί η κατάστασή τους. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο κύκλωμα ψύξης και λίπανσης του κινητήρα, το σύστημα πέδησης, αλλά βεβαίως και το σύστημα κλιματισμού, τα οποία θα πρέπει να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες απαιτήσεις που προκύπτουν από τις υψηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος.

H φροντίδα της Renault και γι αυτό το καλοκαίρι
GALLEGO, IGNACIO NACHO

Μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου, ο ιδιοκτήτης ενημερώνεται για την κατάσταση του οχήματός του, ενώ στην περίπτωση που απαιτείται κάποια επισκευή έχει τη δυνατότητα να την πραγματοποιήσει, επωφελούμενος από τις προνομιακές τιμές των πακέτων συντήρησης και επισκευής του Renault Total Care, ή του Renault Total Care 5+ (στην περίπτωση που το όχημα του είναι ηλικίας άνω των 5 ετών), γνωρίζοντας παράλληλα εκ των προτέρων το συνολικό κόστος που θα απαιτηθεί (εργασία, ανταλλακτικά, Φ.Π.Α.).

Το Renault Total Care Summer θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, και όσοι θέλουν να αγοράσουν εποχιακά αξεσουάρ για όλα τα μοντέλα της γκάμας θα προσφέρονται με όφελος έως 20%...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ