FORMULA 1

GP Μεγάλη Βρετανίας: Επαφή Χάμιλτον-Φερστάπεν και επικίνδυνη έξοδος του Ολλανδού

GP Μεγάλη Βρετανίας: Επαφή Χάμιλτον-Φερστάπεν και επικίνδυνη έξοδος του Ολλανδού

Επεισοδιακά άρχισε το grand prix της Μεγάλης Βρετανίας, αφού η μονομαχία για την πρωτιά του Μαξ Φερστάπεν με τον Λιούις Χάμιλτον στην εκκίνηση κατέληξε σε επαφή τους και άσχημη έξοδο του Ολλανδού πιλότου.

Ο Μαξ Φερστάπεν και ο Λιούις Χάμιλτον είχαν επαφή στην εκκίνηση του grand prix στην πίστα του Σίλβερστοουν, με τον Ολλανδό πιλότο να καταλήγει με μεγάλη ταχύτητα στο τείχος των ελαστικών, αλλά τελικά να βγαίνει σώος από το μονοθέσιό του.

Οι δύο πιλότοι μονομαχούσαν για αρκετές στροφές στην εκκίνηση του αγώνα στη Μεγάλη Βρετανία, με τον Φερστάπεν να χάνει στιγμιαία την πρωτιά, εκκινώντας απ' την pole position, αλλά να την ανακτά αμέσως.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής επέμεινε και αλλάζοντας συνεχώς γραμμή βρέθηκε ξανά σχεδόν δίπλα στον πιλότο της Red Bull. Όταν ο Φερστάπεν επιχείρησε να στρίψει, όμως, ο πίσω τροχός του είχε επαφή με τον μπροστά του οδηγού της Mercedes, με συνέπεια να φύγει με φόρα στη στροφή.

Ο Φερστάπεν έπεσε πάνω στα ελαστικά, όμως βγήκε γρήγορα από το μονθέσιο, με ελαφριά ζαλάδα. Ο Χάμιλτον κατάφερε να παραμείνει στην πίστα, υποχωρώντας στη 2η θέση (προσπέρασε ο Σαρλ Λεκλέρκ), όμως οι αγωνοδίκες έδειξαν αρχικά κίτρινη και στη συνέχεια κόκκινη σημαία και ο αγώνας διεκόπη, με τα μονοθέσια να επιστρέφουν στα πιτ.

TAGS FORMULA 1 RED BULL MERCEDES F1 ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ ΜΑΞ ΦΕΡΣΤΑΠΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ