ΚΑΥΣΙΜΑ

Fuel Pass 2: Από σήμερα Τρίτη 9/8 μπαίνει στους λογαριασμούς το επίδομα βενζίνης

Fuel Pass 2: Από σήμερα Τρίτη 9/8 μπαίνει στους λογαριασμούς το επίδομα βενζίνης
Fuel Pass 2 INTIME NEWS

Αυτό ανέφερε το πρωί της Τρίτης ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, σχετικά με την καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης μέσω της πλατφόρμας Fuel Pass.

Η καθυστέρηση που παρατηρείται στην καταβολή του επιδόματος βενζίνης μέσω της πλατφόρμας Fuel Pass 2, φαίνεται πως παίρνει τέλος. Όπως ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας το πρωί της Τρίτης 9/8 στο Mega, το Υπουργείο Οικονομικών έχει προωθήσει στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης τα αναγκαία ποσά για το Fuel pass 2 και αναμένεται σήμερα ή το πολύ αύριο Τετάρτη 10/8 να πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

Θυμίζουμε πως, σύμφωνα με όσα αναγράφονται στο vouchers.gov.gr, η αποστολή των αιτήσεων που πληρούν τις προϋποθέσεις της δράσης προς τα Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα υποτίθεται πως γίνεται το πρωί κάθε εργάσιμης ημέρας – με εξαίρεση τις ημέρες επίσημων και τραπεζικών αργιών.

Η πίστωση της ενίσχυσης είτε στην άυλη ψηφιακή κάρτα είτε στον επιλεγμένο τραπεζικό λογαριασμό θα έπρεπε γίνεται εντός ολίγων ημερών από την ημερομηνία επιτυχούς παραλαβής και επεξεργασίας της αίτησης της/του δικαιούχου από το Χρηματοπιστωτικό Ίδρυμα της επιλογής της/του.

ΠΗΓΗ: NEWS247.gr

TAGS ΚΑΥΣΙΜΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ