FORMULA 1

Formula 1, Grand Prix Ουγγαρίας: Η εξήγηση του Χάμιλτον για την εικόνα του μετά από τον αγώνα: "Παλεύω με τον εαυτό μου"

Formula 1, Grand Prix Ουγγαρίας: Η εξήγηση του Χάμιλτον για την εικόνα του μετά από τον αγώνα: "Παλεύω με τον εαυτό μου"

Δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον κορονοϊό ο Λούις Χάμιλτον, που μίλησε για την κατάστασή του μετά από την σοκαριστική εικόνα που είχε στο πόντιουμ του Grand Prix της Ουγγαρίας.

Η προσπάθειά του στο Grand Prix της Ουγγαρίας, ήταν συγκλονιστική. Ο Λούις Χάμιλτον κράτησε την πρώτη θέση μετά από την επεισοδιακή εκκίνηση, είδε την Mercedes να κάνει τεράστια γκάφα πριν από την επανεκκίνηση, βρέθηκε τελευταίος όμως με αντεπίθεση διαρκείας και οδήγηση για σεμινάριο πήρε την τρίτη θέση την ώρα που ο αντίπαλός του για την κατάκτηση του τίτλου, Μαξ Φερστάπεν, τερμάτιζε στη 10η θέση.

Μετά από το τέλος του αγώνα ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 έδειχνε όχι απλά εξουθενωμένος, αλλά και κάτι περισσότερο, με τον κόσμο να τον παρακολουθεί προβληματισμένος και ανήσυχος στο πόντιουμ.

"Παλεύω όλη τη χρονιά με την υγεία μου μετά απ' όσα έγιναν στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς και η αυτή η πάλη συνεχίζεται. Σήμερα είχα έντονες ζαλάδες και στο πόντιουμ όλα έγιναν μαύρα. Δεν έχω μιλήσει με κάποιον, αλλά φαίνεται πως η κατάσταση συνεχίζεται. Θυμάμαι τα συμπτώματα που είχα, η προπόνηση έχει αλλάξει από τότε και η κούραση είναι περισσότερη. Είναι μια πρόκληση. Θα προσπαθήσω να συνεχίσω την προπόνησή μου, την προετοιμασία μου όσο καλύτερα μπορώ. Ποιος ξέρει, ίσως απλά να αφυδατώθηκα σήμερα, αν και ήταν κάτι που δεν είχα ξανά στο παρελθόν. Υπήρξαν συμπτώματα και στο Σίλβερστον, αλλά σήμερα ήταν πολύ χειρότερα" ήταν τα λόγια του Χάμιλτον.

Ο Βρετανός είχε νοσήσει από κορονοϊό στα τέλη τους περσινού πρωταθλήματος και μετά από την αποχώρησή του από το πόντιουμ μίλησε με το ιατρικό team της Mercedes για την κατάστασή του. Το θετικό είναι ότι πλέον θα έχει αρκετές ημέρες για να ξεκουραστεί, καθώς το επόμενο Grand Prix θα γίνει από τις 27 έως τις 29 Αυγούστου στο Σπα του Βελγίου.

TAGS FORMULA 1 ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ