FORMULA 1

Formula 1, Grand Prix Ουγγαρίας: Απίστευτο φιάσκο της Mercedes, επανεκκίνησε μόνος ο Λούις Χάμιλτον

Formula 1, Grand Prix Ουγγαρίας: Απίστευτο φιάσκο της Mercedes, επανεκκίνησε μόνος ο Λούις Χάμιλτον

Τραγική απόφαση από την Mercedes, που κράτησε τον Λούις Χάμιλτον με intermediate ελαστικά και τον ανάγκασε να πέσει από την πρώτη στην τελευταία θέση μετά από την επανεκκίνηση στο Grand Prix Ουγγαρίας.

Απίστευτο και όμως αληθινό, αυτό που συνέβη το απόγευμα της Κυριακής (1/8) στο Ουγκαρόρινγκ! Μετά από το ατύχημα που είχαν στην πρώτη στροφή του Grand Prix Ουγγαρίας οι Μπότας, Νόρις, Φερστάπεν, Πέρεζ και το χάος που υπήρξε και στις πιο πίσω θέσεις με τους Λεκλέρκ - Στρολ, η Mercedes πήρε τη χειρότερη δυνατή απόφαση με αποτέλεσμα να καταστρέψει τον Λούις Χάμιλτον.

Ο Βρετανός πήγε μόνος του για την επανεκκίνηση την ώρα που όλοι οι οδηγοί είχαν μπει στο πιτλέιν για να αλλάξουν ελαστικά καθώς το οδόστρωμα είχε αρχίσει να στεγνώνει, με αποτέλεσμα να χάσει πάρα πολύ χρόνο μέσα σε έναν γύρο, να μπει και αυτός στα πιτ και να βρεθεί τελευταίος. Ο επτά φορές πρωταθλητής Formula 1 ζήτησε να μην του ξαναμιλήσουν οι μηχανικοί του μέχρι το τέλος του αγώνα, εκείνοι του εξήγησαν ότι ο Φερστάπεν που βρισκόταν τρεις θέσεις μπροστά του είχε σοβαρό πρόβλημα από το τρακάρισμα της πρώτης στροφής και ο αγώνας πήρε φωτιά.

TAGS FORMULA 1 GP ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ