ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Έτσι διατηρείται διαχρονικό το Fiat 500

Έτσι διατηρείται διαχρονικό το Fiat 500

Είναι από τα λίγα αυτοκίνητα της αγοράς που κρατούν τον χαρακτήρα τους και όσα χρόνια κι αν περάσουν από πάνω του, πάντα θεωρείται φρέσκο.

Το διαχρονικό Fiat 500, επιστρέφει ανανεωμένο στην έκδοση Collezione, διαθέσιμο ως hatchback και cabrio, και με πλούσιο βασικό εξοπλισμό, όπως: αποκλειστική διχρωμία, γκρι υφασμάτινη οροφή (στην cabrio έκδοση), ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών χαρακτηριστικής σχεδίασης, σχεδιαστική γραμμή σε όλη την εξωτερική περίμετρό του, διακοσμητική γραμμή χρωμίου στο καπό, χαρακτηριστικά χρωμίου στο εξωτερικό, το εντυπωσιακό λογότυπο "Collezione" στο πίσω μέρος και το χαρακτηριστικό λογότυπο "500" στα καθίσματα, ταμπλό στο χρώμα του αμαξώματος, καθίσματα αποκλειστικής σχεδίασης, καθώς και πατάκια με το λογότυπο Collezione.

Παράλληλα, συνοδεύεται με 5 χρόνια εγγύηση, άτοκη χρηματοδότηση και συνολικό όφελος €1.450 για το hatchback και €1.000 για το cabrio. Προς το παρόν, διατίθενται με κινητήρα βενζίνης 1.2lt - 69 hp, χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, γκρι υφασμάτινη οροφή (στο cabrio) και διχρωμία Lunar Grey / Bianco Gelato.

Το Fiat 500 από το 1957 που κυκλοφόρησε, έχουν πουλήσει πάνω από 6 εκατομμύρια μονάδες παγκοσμίως, ενώ μόνο την τελευταία δεκαετία έχει σημειώσει πωλήσεις που ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ