ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Εντυπωσιακό video καταδίωξης από τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ

Εντυπωσιακό video καταδίωξης από τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ

Στα πλάνα, δύο Range Rover Sport SVR, συμμετέχουν σε μια επική καταδίωξη στο φιλμ «No Time To Die».

Είναι γνωστό ότι στις ταινίες του Τζέιμς Μποντ, όλα τα απίθανα είναι πιθανά, και προς επιβεβαίωση του παραπάνω, στη νέα ταινία που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 30 Σεπτεμβρίου, με τον Ντάνιελ Κρεγκ, δύο Range Rover Sport SVR συμμετέχουν σε μια επική καταδίωξη παντός εδάφους, με επικεφαλής τον υπεύθυνο ειδικών εφέ και οχημάτων δράσης που κέρδισε το Όσκαρ, Κρις Κόρμπουλντ και συντονιστή των τρικ, τον Λι Μόρισον.

Τα οχήματα δράσης και οι επαγγελματίες κασκαντέρ στη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ οδήγησαν το πιο ισχυρό Land Rover στα άκρα. Ένα νέο βίντεο δίνει μια ακόμη γεύση από τη δράση υψηλής ταχύτητας καθώς η ομάδα εξηγεί γιατί το Range Rover SVR ήταν τέλειο για τη δουλειά αυτή.

Η ακολουθία καταδίωξης βάζει το πολυτελές SUV επιδόσεων στη μέση της δράσης, όλα στην πραγματικότητα και στο μέγιστο βαθμό.

Το Range Rover Sport SVR εφοδιάζεται με έναν ισχυρό V75 κινητήρα, υπερτροφοδοτούμενο, 575 ίππων. Μπορεί να επιταχύνει στα 0-100 χλμ/ώρα σε 4,5 δευτερόλεπτα και έχει τελική ταχύτητα 283 χλμ./ώρα, καθιστώντας το ως το γρηγορότερο Land Rover.

Τα SVR που χρησιμοποιούνται στο No Time To Die διαθέτουν την ίδια ειδικά ρυθμισμένη ανάρτηση με τα μοντέλα παραγωγής που σχεδιάστηκαν από τους μηχανικούς της Land Rover Special Vehicle Operations, για να προσφέρουν πιο ευέλικτο χειρισμό και καλύτερο έλεγχο του αμαξώματος χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση.

Το ζευγάρι των μοντέλων σε χρώμα Eiger Grey, είναι εφοδιασμένο με ζάντες αλουμινίου Gloss Black 22 ιντσών και το προαιρετικό πακέτο Carbon, το οποίο περιλαμβάνει μπροστινούς αεραγωγούς Gloss Carbon Fiber, χαμηλότερες ποδιές, μάσκα και καθρέφτες και το προαιρετικό ελαφρύ καπό με εξαερισμό SVR Carbon Fiber.

Το Range Rover, το πρωτότυπο πολυτελές SUV, έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του το 1970. Από τότε η οικογένεια μεγάλωσε και περιλαμβάνει τα Range Rover Sport, Evoque και Velar. Στο No Time To Die, συμμετέχουν επίσης, ένα Range Rover Classic τρία Defender και ένα Land Rover Σειρά 3.

Η Land Rover έχει μια μακρόχρονη συνεργασία με τις ταινίες EON Productions και James Bond, η οποία ξεκίνησε το 1983 όταν ένα Range Rover Convertible εμφανίστηκε στο Octopussy. Πιο πρόσφατα, το 2015 το Range Rover Sport πρωταγωνίστησε σε μεγάλες σεκάνς δράσης στο SPECTER.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ