ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Εκδόσεις που συναρπάζουν από τη Seat

Εκδόσεις που συναρπάζουν από τη Seat

Αναμφίβολα η Seat είναι και το δείχνει, η μάρκα που απευθύνεται σε νεανικό κοινό. Βέβαια θα μου πείτε πώς ορίζεται αυτό το κοινό, ηλικιακά ή συναισθηματικά; Σε κάθε περίπτωση, όσοι αισθάνονται νέοι, είναι δραστήριοι και έχουν ανησυχίες.

Η Seat, λοιπόν, έχει δείξει τον προσανατολισμό της, ως μέλος του ομίλου VW, και για το λόγο αυτό συμμετέχει σε εκδηλώσεις σχετικές με την τεχνολογία και τη μουσική, όπως το Mobile World Congress, το Smart City Congress αλλά και το πιο φημισμένο φεστιβάλ μουσικής του κόσμου, το Primavera Sound, το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο τέλη Μαϊου με αρχές Ιουνίου στη Βαρκελώνη, με 200 νεανικά συγκροτήματα να παρουσιάζουν τις μουσικές τους προτάσεις.

Εκδόσεις που συναρπάζουν από τη Seat

Την ίδια στιγμή και η Seat βρήκε την ευκαιρία να παρουσιάσει κι αυτή τη δική της... μουσική πρόταση, με δύο ειδικές εκδόσεις Ibiza και Arona Beats. H Seat και η Beats ξεκίνησαν την συνεργασία τους πριν ένα χρόνο, προσφέροντας το BeatsAudio ως προαιρετική επιλογή σε διάφορα μοντέλα της γκάμας όπως Mii, Ibiza, Leon, Arona και Ateca. Τώρα, η συνεργασία αυτή επεκτείνεται με τις εκδόσεις Ibiza και Arona με BeatsAudio Sound.

Τα δύο μοντέλα είχα την ευκαιρία να τα περιεργαστώ από κοντά στην Βαρκελώνη, παρατηρώντας ότι ξεχωρίζουν έχοντας αισθητικές λεπτομέρειες και μοναδικά χαρακτηριστικά, καθώς και ένα premium σύστημα ήχου σαν να βρίσκεσαι σε στούντιο.

Εκδόσεις που συναρπάζουν από τη Seat

Το πακέτο του βασικού εξοπλισμού περιλαμβάνει το σύστημα Full Link (MirrorLink, Android Auto και CarPlay) για να συνδέεται το Smartphone με το αυτοκίνητο, γρήγορα και αποτελεσματικά. Τα Ibiza και Arona Beats διαθέτουν επίσης το νέο SEAT Digital Cockpit, την οθόνη που μπορεί να προσαρμοστεί πλήρως από τον οδηγό μέσω του πολυλειτουργικού τιμονιού ή μέσω του συστήματος ψυχαγωγίας, ανάλογα με τις προτιμήσεις του.

Πέραν του εξοπλισμού, εμφανισιακά διαθέτουν LED DRL (Daytime Running Lights) και προβολείς Full-LED, εξωτερικούς καθρέφτες σε Eclipse Orange, ένα χρώμα που θα διαθέτουν και τα πλαίσια από τα φώτα ομίχλης, φώτα ομίχλης και χρωμιωμένα πλαίσια παραθύρων, ενώ στην καμπίνα υπάρχουν ειδικά σχεδιασμένα καθίσματα, ειδικές, νέες φωτιζόμενες πλαϊνές διακοσμητικές λεπτομέρειες καθώς και το ambient light σε χρώματα πορτοκαλί και άσπρο. Κι ακόμη, το πλαίσιο του ηχοσυστήματος, ο λεβιές ταχυτήτων, λεπτομέρειες στο τιμόνι και οι ραφές του χειρόφρενου, είναι επίσης σε χρώμα Eclipse Orange. Τα εσωτερικά πάνελ των θυρών είναι σε Ice Metal, όπως και η κονσόλα (μόνο στο Arona). Και βέβαια, για να είναι ευκρινείς οι αλλαγές, υπάρχει και το λογότυπο BeatsAudio στην πόρτα του πορτμπαγκάζ.

Εκδόσεις που συναρπάζουν από τη Seat

Συνολικά, τα δύο μοντέλα θα είναι διαθέσιμα στο τελευταίο τρίμηνο του 2018, με πέντε χρώματα.

Καταλήγοντας, το κορυφαίο ηχοσύστημα BeatsAudio των Ibiza και Arona Beats διαθέτει ενισχυτή 300 watts 8 καναλιών, ψηφιακό επεξεργαστή σήματος, και 7 premium ηχεία: δύο tweeters στις κολόνες A, δύο woofers στις μπροστινές πόρτες, δύο μεγάλα ηχεία στο πίσω μέρος, καθώς και ένα ενσωματωμένο subwoofer στον χώρο αποσκευών...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ