ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Εφτιαξαν και φέτος το αυτοκίνητο των ονείρων τους

Εφτιαξαν και φέτος το αυτοκίνητο των ονείρων τους

Η Toyota, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος προσκάλεσε όλα τα παιδιά του κόσμου σε ένα ακόμα υπέροχο ταξίδι έμπνευσης και δημιουργίας, μέσα από τον 12ο Διεθνή Διαγωνισμό Ζωγραφικής Τοyota.

Δικαίωμα στο όνειρο δεν έχουν μόνο οι μεγάλοι σε ηλικία, πολύ περισσότερο έχουν οι μικροί. Η Toyota, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος προσκάλεσε όλα τα παιδιά του κόσμου σε ένα ακόμα υπέροχο ταξίδι έμπνευσης και δημιουργίας, μέσα από τον 12ο Διεθνή Διαγωνισμό Ζωγραφικής Τοyota για παιδιά με τίτλο: «Το αυτοκίνητο των ονείρων σου – Το αυτοκίνητο του μέλλοντος – Υour Dream Car»!

Η Toyota Ελλάς μετά την ενθουσιώδη ανταπόκριση της διοργάνωσης του συγκεκριμένου ετήσιου διαγωνισμού τα τελευταία χρόνια, πραγματοποίησε και φέτος με τον ίδιο ζήλο και αγάπη προς τα παιδιά μας, το συγκεκριμένο διαγωνισμό και στη χώρα μας.

Διεθνώς, συμμετείχαν παιδιά ηλικίας 15 ετών και κάτω, από περίπου 80 χώρες. Στην Ελλάδα, από τα εκατοντάδες έργα, βραβεύθηκαν πρόσφατα τα 3 καλύτερα έργα από κάθε ηλικιακή ομάδα (συνολικά 9 έργα), τα οποία ταυτόχρονα λαμβάνουν μέρος και στον παγκόσμιο διαγωνισμό, όπου οι τρεις νικητές (χρυσός, αργυρός, χάλκινος), συνοδευόμενοι από έναν εκ των γονέων ή έναν εκ των νομίμων κηδεμόνων τους, θα κερδίσουν ένα ταξίδι στην Ιαπωνία και θα συμμετέχουν στην τελική απονομή βράβευσης, τον Αύγουστο του 2016.

Στη κριτική επιτροπή των παιδικών έργων συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, οι: Αγνή Μαριακάκη, Ψυχολόγος & Εκπαιδεύτρια και Κωνσταντίνος Παπαχρήστος (καλλιτεχνικό: Dean Copa), Zωγράφος.

Επίσης, η Toyota Ελλάς κατά τη διάρκεια των βραβεύσεων φιλοξένησε τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές Ποδηλασίας και ‘Ελληνες Ολυμπιονίκες, Χρήστο Βολικάκη και Ζαφείρη Βολικάκη.

Οι μικροί καλλιτέχνες που βραβεύθηκαν στο φετινό διαγωνισμό του Toyota Dream Car Art Contest, ήταν οι:

κατηγορία κάτω των 8 ετών

1ο βραβείο: Ευστάθιος Σοφός

2ο βραβείο: Νεφέλη Θωμοπούλου

3ο βραβείο: Δαμιανός Καστερούδης

κατηγορία από 8 έως 11 ετών

1ο βραβείο: Νιόβη-Σοφία Σοφού

2ο βραβείο: Ηλίας Ρενιέρης

3ο βραβείο: Αννα-Ελισάβετ Αθανασοπούλου

κατηγορία από 12 έως 15 ετών

1ο βραβείο: Αλέξανδρος-Παναγιώτης Καραθανάσης

2ο βραβείο: Ραφαήλ Καστερούδης

3ο βραβείο: Μαρία Σγουροπούλου

Mετά την βράβευση τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν διάφορες δραστηριότητες, όπως Ιmprov Theatre Performance, αλλά και εκπαίδευση στην Κυκλοφοριακή Αγωγή από την κα Χριστίνα Σταθάκη, η οποία εκπροσωπεί το «StAr, ‘Iδρυμα Αρη Σταθάκη για την Οδική Ασφάλεια» - https://www.facebook.com/StarArisStathakis

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ