ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

EAV: Το πρώτο κλιματιζόμενο, ηλεκτρικό για αστικές μεταφορές

EAV: Το πρώτο κλιματιζόμενο, ηλεκτρικό για αστικές μεταφορές

Σχεδιασμένο κυρίως για την αστική μεταφορά και παράδοση νοπών ή κατεψυγμένων προϊόντων, το EAVcool παρουσιάστηκε στην έκθεση Restaurant and Takeaway Show, στο Λονδίνο.

Το Electric Assisted Vehicles Limited (EAV) είναι ένα τετράκυκλο, ηλεκτρικό, με μηδενικές εκπομπές ρύπων και περιβαλλοντικά συμβατό, μήκους 2 μ., πλάτους 1 μ., βάρους 120 κιλών και φορτίου 120 κιλών.

Χρησιμοποιώντας ένα μπουτόν ώθησης e-nertia, ο κινητήρας 250 watt επιταχύνει το όχημα αρχικά με 6 χλμ./ώρα και στη συνέχεια αναπτύσσει ταχύτητα έως 25 χλμ./ώρα. Το EAVcool μπορεί να καλύψει 100 χλμ. απόσταση και στη συνέχεια να φορτιστεί από κανονική πρίζα 13amp, 240v. Οι μπαταρίες μπορούν επίσης να αντικατασταθούν και να επαναφορτιστούν πλήρως σε λιγότερο από 6 ώρες.

Ο χώρος φόρτωσης διαθέτει διαμερίσματα με μόνωση υψηλής τεχνολογίας και έχουν ανεξάρτητες ζώνες για νωπά και κατεψυγμένα (κάτω από -18 βαθμών Κελσίου) προϊόντα. Η θερμοκρασία διατηρείται στον χώρο φόρτωσης, χάρης σε ένα εξαιρετικά αποδοτικό σύστημα ψύξης 12V από τη Dometic.

Το EAVcool είναι ένας εντελώς νέος τύπος οχήματος και έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ανταποκρίνεται στις τρέχουσες προκλήσεις, για τις ταχυμεταφορές στο αστικό περιβάλλον. Είναι εξαιρετικά ευέλικτο και συχνά μπορεί να προσεγγίσει τους τόπους παράδοσης καλύτερα από τα περισσότερα φορτηγά ή ακόμα και από μοτοσυκλέτες…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

NEWSFEED

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ