CITROEN

Citroen: Πρόγραμμα απόσυρσης και ανταλλαγής με ετοιμοπαράδοτα νέα μοντέλα

Citroen: Πρόγραμμα απόσυρσης και ανταλλαγής με ετοιμοπαράδοτα νέα μοντέλα
Δοκιμή Citroen C5 Aircross 1.2 Puretech 130 24 MEDIA / Γ. ΛΗΜΝΑΙΟΣ

Η Citroen προσφέρει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2022 τη δυνατότητα απόσυρσης ή ανταλλαγής του παλιού μας αυτοκινήτου με ένα νέο C3, C3 Aircross ή C5 Aircross, εξασφαλίζοντας μάλιστα άμεσο χρόνο παράδοσης.

Η Citroen ανακοίνωσε το νέο προωθητικό πρόγραμμα “Απόσυρση τώρα από τη Citroën”, με το οποίο καλεί τους υποψήφιους πελάτες να επισκεφθούν μία έκθεση της μάρκας, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να ανταλλάξουν ή να αποσύρουν το παλιό τους αυτοκίνητο στην καλύτερη τιμή της αγοράς, να επιλέξουν το καινούριο τους αυτοκίνητο και να το αποκτήσουν με σύντομο χρόνο παράδοσης και 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.

Φυσικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν είτε Online ή στις Εκθέσεις Citroen σε όλη την Ελλάδα, να προγραμματίσουν test drive και να κάνουν την παραγγελία για το δικό τους Citroen! Το πρόγραμμα ισχύει για τα επιβατικά μοντέλα της γαλλικής εταιρίας, τα SUV C3 Aircross και C5 Aircross, αλλά και το best seller της μάρκας, το C3.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2022. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Citroen ή την επίσημη ιστοσελίδα, www.citroen.gr.

TAGS CITROEN ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΓΟΡΑ SUV ΣΟΥΠΕΡΜΙΝΙ CITROEN C3 CITROEN C3 AIRCROSS CITROEN C5 AIRCROSS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ