MEDIA

Επανένωση του θρυλικού διδύμου Βαρδινογιάννη - Στεφανή μετά από 30 χρόνια

Επανένωση του θρυλικού διδύμου Βαρδινογιάννη - Στεφανή μετά από 30 χρόνια
PRINT SCREEN

Για πρώτη φορά μετά το 1992 ο θρυλικός "Τζίγγερ" των ελληνικών Ράλλυ και του Ακρόπολις, Γιάννης Βαρδινογιάννης, επιστρέφει στο μπάκετ για μια γρήγορη βόλτα δίπλα στον πάλαι ποτέ συνοδηγό του Κώστα Στεφανή, στο επόμενο επεισόδιο της εκπομπής "Traction" την Κυριακή (30/1).

Σαν να μην πέρασε μια μέρα, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης (ή "Τζίγγερ" για τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού) επέστρεψε για λίγο μετά από τρεις δεκαετίες στο αγωνιστικό μπάκετ, δίπλα στον συνοδηγό του την περίοδο 1987-'92 Κώστα Στεφανή, για δύο γρήγορες βόλτες με τα θρυλικά Audi Quattro A2 και Lancia Delta Integrale.

Η μεγάλη επιστροφή του πολυπρωταθλητή των ελληνικών Ράλλυ και η επανένωσή του με τον Κώστα Στεφανή έγινε για τις ανάγκες της εκπομπής "TractioN" του Star Channel, που θα προβληθεί την προσεχή Κυριακή 30 Ιανουαρίου στις 14:10 το μεσημέρι.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης οδηγεί και μεταφέρει τις εντυπώσεις του από την αναβίωση της εμπειρίας του με δύο από τα θρυλικότερα αυτοκίνητα της ιστορίας των Ράλλυ της δεκαετίας του 1980. Παράλληλα, τα σύγχρονα πλάνα "ντύνουν" εικόνες από την αγωνιστική διαδρομή του Γιάννη Βαρδινογιάννη από τον διαχρονικό εικονολήπτη των αγώνων Γιώργο Κωστούρο.

Στην κοινή τους αγωνιστική πορεία, ο "Τζίγγερ" με συνοδηγό τον Κώστα Στεφανή κατέκτησαν μαζί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ για 6 διαδοχικές χρονιές, την περίοδο 1987-'92.

TAGS MEDIA VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ