ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αποκαλύπτεται το νέο VW Taigo

Το νέο VW Taigo
Το νέο VW Taigo

Η VW εισέρχεται στην κατηγορία των κουπέ SUV, με ένα προσθιοκίνητο αυτοκίνητο, με υπερ-υψωμένες θέσεις καθισμάτων.

Πρόγευση από το μοντέλο που θα λανσαριστεί σε δύο ημέρες, έδωσε σήμερα η VW. Το νέο Tiago, που αποτελεί το πρώτο κουπέ SUV της μάρκας στην ευρωπαϊκή αγορά, βασίζεται στην πλατφόρμα του Polo (hatchback) και του T-Cross (SUV).

Με μήκος 4,26 μ., πλήρη φώτα LED, πλήρως ψηφιακό κόκπιτ και την τελευταία γενιά συστημάτων ψυχαγωγίας, το νέο Taigo διαθέτει κεκλιμένη προς τα εμπρός πίσω κολόνα, που είναι και το πλέον χαρακτηριστικό γνώρισμα.

Φέρει ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου (eSIM) και «App Connect Wireless», φυσικό έλεγχο φωνής και εξατομίκευση που βασίζεται σε cloud με τη χρήση του «Volkswagen ID».

Το λανσάρισμα θα συνοδεύεται από συστήματα υποβοήθησης οδηγού, στον βασικό εξοπλισμό, όπως το σύστημα παρακολούθησης περιβάλλοντος «Front Assist», συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας πέδησης έκτακτης ανάγκης στην πόλη και το σύστημα προειδοποίησης αναχώρησης λωρίδας «Lane Assist». Το «IQ.DRIVE Travel Assist» διατίθεται ως προαιρετικός εξοπλισμός, επιτρέποντας ημιαυτόματη οδήγηση έως τελική ταχύτητα 210 χλμ./ώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ