ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Από 17.750 ευρώ το νέο Citroen C3 Aircross

Από 17.750 ευρώ το νέο Citroen C3 Aircross
CITROEN

Ηρθε, αναβαθμισμένο σε πολλούς τομείς, με προηγμένο σύστημα Grip Control με Hill Assist Descent και καθίσματα Advanced Comfort.

Το εισαγωγικό μοντέλο στην κατηγορία των SUV για τη Citroen, το C3 Aircross, αναβαθμίστηκε αρκετά, τόσο σε σχεδίαση, όσο και σε εξοπλισμό.

Στην εμφάνιση, παρατηρούμε αλλαγές μπροστά, με τη νέα υπογραφή της γαλλικής μάρκας, στάνταρ προβολείς LED και μια νέα ασημί-γκρι προστατευτική ποδιά.

Παράλληλα, προσφέρεται με 70 εξωτερικούς συνδυασμούς με βάση 7 χρώματα, έχοντας και διχρωμίες στην οροφή, καθώς και με νέες ζάντες αλουμινίου 16 και 17 ιντσών.

Στην καμπίνα, οι επιλογές είναι ανάμεσα σε 4 διαφορετικά περιβάλλοντα, ενώ προστέθηκαν τα δοκιμασμένα από τα C4 Cactus και C5 Aircross, καθίσματα Advanced Comfort, με το πίσω κάθισμα να μετακινείται κατά 15 εκ. εμπρός - πίσω, σε δύο ανεξάρτητα μέρη.

Φέρει νέα, μεγαλύτερη οθόνη αφής 9 ιντσών, 5 τεχνολογίες συνδεσιμότητας και 12 τεχνολογίες οδήγησης, με έγχρωμη προβολή των στοιχείων στην οθόνη του Head Up Display και κάμερα οπισθοπορείας με Top Rear Vision, Citroen Connect Nav, καθώς και ασύρματη φόρτιση για smartphone (σε ανώτερες εκδόσεις εξοπλισμού).

Διαθέτει μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, και χώρο αποσκευών, που μεταβάλλεται ανάλογα τη θέση του πίσω καθίσματος, από 410 έως 520 λίτρα (1.289 λίτρα με την πλήρη αναδίπλωση των καθισμάτων).

Το ανανεωμένο C3 Aircross, διατίθεται με κινητήρες PureTech βενζίνης 1.2 lt – 110 hp και 130 hp και BlueHDi πετρελαίου 1.5 lt – 110 ho και 120 hp, προδιαγραφών ρύπων Euro 6d τελευταίας γενιάς, οι οποίοι συνδυάζονται με 6άρι μηχανικό και αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πετρελαιοκινητήρας δεν επιβαρύνεται από τέλη κυκλοφορίας.

Η Citroen, προικίζει το μοντέλο με 12 διαισθητικά συστήματα υποβοήθησης οδηγού, μεταξύ των οποίων το γνωστό Grip Control, που μεταβάλλει τη ροπή ανάμεσα στους μπροστινούς τροχούς, αλλά και με Hill Assist Descent, για εύκολη κατάβαση.

Τιμές από 17.750 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ