OPINIONS

Θα επιστρέψουμε στις νίκες

Θα επιστρέψουμε στις νίκες

Η Μαρία Τσιαρτσιάνη γράφει για την παρουσία των Τσιαρτσιάνη/Αρβανίτη στο ΟΠΕΝ της Φινλανδίας. Τι λέει για τη συνέχεια.

Καλησπέρα σας. Βρεθήκαμε στο νησί Άλαντ όπου ολοκληρώθηκε το Σάββατο (20/08) το τουρνουά OPEN που διοργανώνουν η σουηδική και η φινλανδική ομοσπονδία.

Ήταν ένα όμορφο τουρνουά, μια καλή διοργάνωση και φέτος βοήθησε πολύ και ο καιρός.

Εμείς ολοκληρώσαμε άδοξα τις εμφανίσεις μας αφού ηττηθήκαμε την Πέμπτη (18/08) στο ταμπλό των ηττημένων από τις βραζιλιάνες Lima-Vivian και καταλήξαμε στη 17η θέση.

Την προηγούμενη μέρα είχαμε χάσει σε 3 σετ από τις αυστραλές Cook-Hincley και κερδίσαμε το Καζακστάν που είχε κάνει την έκπληξη στα προκριματικά αποκλείοντας τις αδελφές Schwaiger από την Αυστρία. Ηττηθήκαμε σε δύο παιχνίδια με καλές ομάδες που παλέψαμε αλλά δεν τα καταφέραμε σε κανένα από τα δύο.

Δεν είμαστε ικανοποιημένες αφού τον τελευταίο καιρό τα αποτελέσματά μας περιορίζονται στη 17η θέση. Συνεχίζουμε όμως την προσπάθειά μας και πιστεύουμε ότι θα επιστρέψουμε στις νίκες.

Δεν έχουμε άλλωστε πολλά περιθώρια, η σεζόν ολοκληρώνεται το Νοέμβρη αλλά μέχρι τότε απομένουν μόνο 2 τουρνουά του World Tour. Επόμενος σταθμός είναι στη Χάγη αυτή την εβδομάδα όπου θα πάμε την Τρίτη ελπίζοντας να κλείσουμε αυτό τον κύκλο με ένα καλό αποτέλεσμα.


Μετά από αυτό θ’ ακολουθήσουν λίγες μέρες ξεκούρασης και θ’ αρχίσει η προετοιμασία για το τουρνουά του Continental Cup. Τελευταίο OPEN της χρονιάς θα είναι το Νοέμβρη στην Ταϋλάνδη.


Εις το επανιδείν,

Μαρία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ