OPINIONS

Στην τελική ευθεία για το Λονδίνο

Στην τελική ευθεία για το Λονδίνο

Η Βίκυ Αρβανίτη γράφει για τα τρία τελευταία τουρνουά που απομένουν, ώστε μαζί με τη Μαρία Τσιαρτσιάνη να εξασφαλίσουν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Καλησπέρα σας. Είμαστε Ελλάδα μετά από ενάμιση μήνα αγωνιστικής δραστηριότητας. Οι αγώνες μας ξεκίνησαν στη Βραζιλία με 13η θέση και συνεχίστηκαν στην Κίνα, όπου συμμετείχαμε σε 3 διοργανώσεις Παγκοσμίου Σιρκουί μένοντας εκεί για 3 ολόκληρες εβδομάδες.

Τα αποτελέσματα που αποκομίσαμε από την Ασία ήταν μια 17η στο Όπεν της Σάνια, αλλά και 2 συνεχόμενες ένατες θέσεις στα Γκραν Σλαμ που ακολούθησαν, παίρνοντας σημαντικούς πόντους για την Ολυμπιακή πρόκριση.

Αυτή τη στιγμή εξακολουθούμε να είμαστε στις 16 ομάδες της Ολυμπιακής κατάταξης, που είναι και το ζητούμενο, παρόλα αυτά η πρόκριση δεν έχει κριθεί ακόμη, καθώς απομένουν 3 ακόμη διοργανώσεις που είναι πολύ σημαντικές.

Σήμερα κιόλας αναχωρούμε για Χάγη, όπου θα διεξαχθεί ο τελικός του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Είναι ένα σημαντικό τουρνουά, που αν καταφέρουμε να πλασαριστούμε σε μία καλή θέση, θα πάρουμε σημαντικό προβάδισμα στην Ολυμπιακή πρόκριση. Μετά τη Χάγη ακολουθεί η Μόσχα και η Ρώμη, όπου είναι τα τελευταία 2 Γκραν Σλαμ, που θα μας δώσουν τους τελευταίους και καθοριστικούς πόντους.

Όλη αυτήν την περίοδο έχουμε πάρει σημαντικά αποτελέσματα που μας κρατούν στη 16άδα, όμως ακόμη δεν έχει κριθεί η πρόκριση, με πολύ επικίνδυνο αντίπαλο το Βέλγιο που βρίσκεται στην 17η θέση, 40 πόντους μακριά μας. Κάθε τουρνουά θα είναι πολύ κρίσιμο από δω και πέρα μέχρι και τις 17 Ιουνίου, όπου θα τελειώσει η Ολυμπιακή πρόκριση στη Ρώμη και ελπίζουμε να μας βρει μέσα στη 16άδα.

Έχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία και αυτή τη στιγμή είμαστε σε πολύ καλή αγωνιστική φάση, οπότε ελπίζουμε σε καλά αποτελέσματα.Παράλληλα με το Παγκόσμιο Σιρκουί γίνεται και το Continental Cup, που αποτελεί τη δεύτερη πόρτα για την Ολυμπιάδα. Ήδη αγωνιστήκαμε στη Λουκέρνη πριν από λίγες ημέρες κατακτώντας τη δεύτερη θέση, που μας έδωσε το εισιτήριο για την τελική φάση που θα γίνει στη Μόσχα 22-24 Ιουνίου, κρατώντας έτσι άλλη μια πόρτα ανοιχτή στην περίπτωση που δεν είμαστε στις 16, κάτι που απεύχομαι.

Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και σε αυτές τις 3 εβδομάδες που απομένουν, να πάρουμε την πολυπόθητη πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ευχαριστούμε που είστε κοντά μας,

Βίκυ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ