OPINIONS

Σε διπλό ταμπλό για τους Ολυμπιακούς

Σε διπλό ταμπλό για τους Ολυμπιακούς

Η Βίκυ Αρβανίτη γράφει για τη "μάχη" που δίνουν με τη Μαρία Τσιαρτσιάνη στο Προολυμπιακό τουρνουά της Κοπεγχάγης.

Γεια σας. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην Κοπεγχάγη, όπου διεξάγονται οι αγώνες του Continental Cup.

Μετά από το απόλυτα επιτυχημένο τουρνουά στη Χάγη, όπου τερματίσαμε στην πολύτιμη 5η θέση πετυχαίνοντας νίκες επί δυνατών αντιπάλων, πήραμε 3 μέρες ξεκούραση και έπειτα ξεκινήσαμε την προετοιμασία για το Προολυμπιακό τουρνουά, όπου πρώτος αντίπαλος είναι η Σλοβενία.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Continental Cup αποτελεί τη δεύτερη ευκαιρία για Ολυμπιακή πρόκριση (αν δεν είσαι στις 16 πρώτες ομάδες της Ολυμπιακής κατάταξης), όπου αγωνίζονται 2 ομάδες από κάθε χώρα.

Αυτή είναι η δεύτερη φάση μιας και πέρυσι είχε γίνει αντίστοιχη διοργάνωση στη Ρόδο, όπου πήραμε την πρώτη θέση.

Έτσι είμαστε κατευθείαν στον ημιτελικό και αγωνιζόμαστε με τη Σλοβενία, που επικράτησε της Βουλγαρίας στον προημιτελικό.

Η δεύτερη ελληνική ομάδα αποτελείται από τις Ελληνοαμερικανίδες Παπαγεωργίου-Ρουμπάνη και μαζί θα αγωνιστούμε για την πρόκριση της Ελλάδας στην επόμενη φάση. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να προκριθούμε στον τελικό.

Έχει σημασία να βγεις πρώτος, διότι η πρώτη θέση δίνει και το εισιτήριο για το τελικό Προολυμπιακό τουρνουά, που θα γίνει τον Ιούνιο και μέσα από αυτή τη διαδικασία θα δοθεί ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Σε διαφορετική περίπτωση θα χρειαστεί να παίξουμε στον ημιτελικό που θα γίνει τον Μάιο.

Είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση έπειτα και από τις πολύ καλές εμφανίσεις που κάναμε στη Χάγη. Ήταν ένα πολύ σημαντικό τουρνουά που μας έδωσε ανάσα στην Ολυμπιακή πρόκριση μιας και ανεβήκαμε στη 15η θέση, αλλά και από ψυχολογικής άποψης, αφού κάναμε πολύ καλές νίκες με αντιπάλους που στο παρελθόν είχαμε ηττηθεί.

Μετά και από το Προολυμπιακό τουρνουά κλείνει ένας μεγάλος κύκλος, όπου θα κάνουμε ένα διάλειμμα για λίγη ξεκούραση και έπειτα θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία για το Πουκέτ, που αποτελεί τον τελευταίο σταθμό του Παγκοσμίου σιρκουί (1-6 Νοεμβριου) και τελειώνει οριστικά αυτή η σεζόν.

Τα ξαναλέμε,

Βίκυ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ