OPINIONS

Ξεκινάμε για Λονδίνο

Ξεκινάμε για Λονδίνο

Η Μαρία Τσιαρτσιάνη και η Βίκυ Αρβανίτη γράφουν στο blog τους στο Sport24.gr για το τουρνουά της Μπραζίλια, απ' όπου ξεκινούν την προσπάθειά τους για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Έφτασε λοιπόν η ώρα για το πρώτο μας τουρνουά. Προηγήθηκε μια 20ήμερη προετοιμασία στο L.A., όπου δώσαμε φιλικά παιχνίδια με ισχυρούς αντιπάλους.

Επιλέγουμε από πέρυσι την California για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας και είμαστε ευχαριστημένες. Οι συνθήκες προπόνησης είναι πολύ καλές και το επίπεδο των ομάδων υψηλό.

Οργανώνουμε από κοινού την προετοιμασία με άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, τις Γερμανίδες, τις Ελβετίδες και τις Ισπανίδες κι έτσι έχουμε πάντα ανταγωνιστική προπόνηση. Εκεί προπονούνται και πολλές αμερικάνικες ομάδες κι έτσι κάθε μέρα έχουμε και διαφορετικό αντίπαλο. To camp εξελίχθηκε καλά και μείναμε ευχαριστημένες από την απόδοση.

Τώρα πια είμαστε έτοιμες για την Μπραζίλια, όπου θα διεξαχθεί το πρώτο φετινό τουρνουά για την Ολυμπιακή πρόκριση. Θ' ακολουθήσουν άλλα έξι, που συλλέγουμε βαθμούς για το Λονδίνο.

Αυτή τη στιγμή είμαστε μέσα στη 16άδα που παίρνει την πρόκριση αλλά έχει ακόμη δρόμο. Ο ανταγωνισμός είναι πολύ σκληρός αλλά είμαστε αισιόδοξες κι έτοιμες γι' αυτήν την πρόκληση.

Μετά τους περσινούς τραυματισμούς και την 7μηνη αποχή, χαιρόμαστε που επιστρέφουμε στη δράση. Υπάρχει βέβαια άγχος και πίεση για το αποτέλεσμα αλλά προσπαθούμε να είναι παραγωγικό. Την Τρίτη ξεκινάνε τα παιχνίδια του κυρίως ταμπλό όπου αγωνιζόμαστε. Καλή μας επιτυχία λοιπόν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ