OPINIONS

Ελπίζω να αντέξουμε

Ελπίζω να αντέξουμε
INTIME SPORTS

Φίλοι και φίλες γεια σας!! Πάνε μέρες από τη τελευταία φορά που σας έγραψα. Ήταν μετά το super cup της Σαντορίνης. Έχουμε διανύσει πλέον τρεις αγωνιστικές και ως τωρα βλέπουμε ένα αρκετά αμφίρροπο πρωτάθλημα με πολλές ανατροπές.

Ευχή όλων βέβαια είναι να αντέξουν οι ομάδες τη πίεση των προβλημάτων που τις ταλανίζουν και τις αποδιοργανώνουν και κάθε εβδομάδα να αποκτάει το πρωτάθλημα καινούργιο ενδιαφέρον.

Χαίρομαι επίσης που τη φετινή χρονιά βλέπω περισσότερους Έλληνες και νέους σε ηλικία αθλητές σε αρκετές ομάδες. Όσον αφορά την ομάδα μου έχουμε ήδη καταφέρει τρεις νίκες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και θεωρώ πως με τον καιρό θα παρουσιαζόμαστε όλο και πιο βελτιωμένοι και ελπίζω -αν και είναι κάτι το υπεραισιόδοξο- να μη σταθεί τίποτα απο εδώ και στο εξής εμπόδιο στην ομάδα, όσον αφορά το εξωαγωνιστικό κομμάτι.

Αρχικός μας στόχος είναι να πορευτούμε με συνεχή τρίποντα μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές που θα αντιμετωπίσουμε ομάδες με στόχους ίδιους με τους δικούς μας. Την ερχόμενη Τετάρτη παίζουμε με τον Επίκουρο -ελπίζω τελευταία φορά χωρίς κόσμο- και μετά ξεκινάει το Champions League, μια σειρά αγώνων και ταξιδιών που θα είναι μια επίπονη διαδικασία για εμάς, εφόσον δεν έχουμε την πολυτέλεια να αντιμετωπίσουμε είτε την κούραση, είτε πιθανούς τραυματισμούς, αλλά έχουμε το πάθος και την όρεξη να αγωνιστούμε σε αυτή τη διοργάνωση.

Σας αφήνω για την ώρα και για να μην ξεχνιόμαστε... καλή ψήφο. Ή μάλλον, συνειδητή ψήφο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ