ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Θρύλος είναι πάθος και νίκη

Ο Θρύλος είναι πάθος και νίκη
INTIME SPORTS

Αγαπητοί φίλοι του Sport24.gr γεια σας και χρόνια πολλά! Το 2010 τελείωσε, υπήρξε μια χρονιά αλλαγών στη ζωή μου. Αποχαιρέτησα την Εσπανιόλ, την κυανόλευκη φανέλα της οποίας φόρεσα για 18 ολόκληρα χρόνια, αλλά με υποδέχτηκαν με ανοιχτή την αγκαλιά στην καινούργια μου ομάδα, τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Είναι πολλές οι διαφορές που υπάρχουν μεταξύ των δυο συλλόγων. Αλλά και οι χώρες είναι πολύ διαφορετικές. Αν και πάντοτε είναι δύσκολο να αφήνεις πίσω την οικογένεια και τους φίλους, είναι επίσης πολύ σημαντικό να σε υποδέχονται ζεστά και να νιώθεις άνετα.

Η απόσταση δεν είναι πολύ μεγάλη και πάντοτε υπάρχει η δυνατότητα να έχεις κοντά σου τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Για μένα αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα, με καταπληκτικές εγκαταστάσεις και πολύ υψηλές απαιτήσεις. Οι άνθρωποι ζουν εδώ το άθλημα με πολύ πάθος, αν και κάποιες φορές ξεφεύγουν από το μέτρο. Είναι απόλαυση να βλέπεις το γήπεδο πάντοτε γεμάτο και τον κόσμο να σου δίνει φτερά. Ο στόχος είναι μόνο η νίκη και η λέξη ήττα δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο του συλλόγου.

Δυστυχώς η άφιξή μου δεν ήταν τόσο καλή όσο θα ήθελα: λίγο μετά που έφτασα, πέρασα έναν σοβαρό τραυματισμό που με εμπόδισε να αγωνιστώ για περισσότερο από έναν μήνα. Η προσαρμογή στη ζωή εδώ υπήρξε πολύ καλή, αφού τόσο οι συμπαίκτες μου όσο και όλοι οι άνθρωποι του συλλόγου με διευκόλυναν στα πάντα. Ο κόσμος γενικά είναι πολύ ευχάριστος και φιλόξενος και δέχεται τα πράγματα με ηρεμία. Όλα είναι ήσυχα εκτός από τον αθλητισμό, όπου ξεσπούν όλο τους το πάθος.

Το να ζω στην Αθήνα με έμαθε πολλά πράγματα: εδώ μπορείς να χαρείς περισσότερο τον χρόνο σου, δεν υπάρχει το στρες της Βαρκελώνης. Αν κάτι εδώ πραγματικά με αγχώνει, αυτό είναι η κυκλοφορία στους δρόμους. Θέλω να ευχαριστήσω τη σύντροφό μου που με ακολούθησε σε αυτό το υπέροχο ταξίδι και εύχομαι το 2011 να είναι γεμάτο θριάμβους για τον σύλλογο. Εγώ υπόσχομαι ότι θα βάλω το δικό μου λιθαράκι. Κάθε μέρα που περνάει αισθάνομαι όλο και καλύτερα και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε έναν μεγάλο δεύτερο γύρο και θα κατακτήσουμε τους τίτλους που διεκδικούμε.

Στο προσωπικό επίπεδο, θέλω να συνεχίσω να μαθαίνω την Ελλάδα και τους ανθρώπους της. Το να ταξιδεύεις, σου ανοίγει πάντοτε το μυαλό και σου επιτρέπει να μαθαίνεις διαφορετικούς τρόπους σχέσεων. Ελπίζουμε να μείνουμε πολλά χρόνια εδώ και να είμαστε ευτυχισμένοι στην καινούργια μας κατοικία. Ευχόμαστε σε όλους εσάς την ίδια ευτυχία, υγεία και αγάπη.

Χρόνια πολλά σε όλους,

Μοϊσές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ