OPINIONS

Μας έλειψε η "ζέστη" του Καραϊσκάκη!

Μας έλειψε η "ζέστη" του Καραϊσκάκη!

Ο χρυσός σκόρερ στο ματς με την Ρουμπίν, Νταβίδ Φουστέρ γράφει στο blog του στο Sport24.gr, για την αξέχαστη εμπειρία στην Ρωσία, το ανυπόφορο κρύο και την προπόνηση στους -26 που είχε πλάκα!

Αγαπητοί φίλοι του Sport24.gr, γεια σας!

Έχει περάσει λίγος καιρός από την τελευταία φορά που έγραψα στο μπλογκ μου και νομίζω ότι είναι η ιδανική στιγμή να επανέλθω μετά το παιχνίδι που έδωσε η ομάδα μας στη Μόσχα. Σήμερα λοιπόν θα σας μιλήσω για την εμπειρία που ζήσαμε στη ρωσική πρωτεύουσα και που τουλάχιστον σε εμένα θα μείνει αξέχαστη!

Πάγωσαν οι βλεφαρίδες!

Αν υπήρχε κάτι που όλοι γνωρίζαμε πριν φτάσουμε στον προορισμό μας, ήταν το κρύο που θα αντιμετωπίζαμε και η αλήθεια είναι ότι πέσαμε μέσα στις προβλέψεις μας. Με την άφιξή μας στο διεθνές αεροδρόμιο της Μόσχας το νιώσαμε στο πετσί μας! Τα ελάχιστα μέτρα που διασχίσαμε από την έξοδο της αίθουσας αφίξεων μέχρι το πούλμαν που μας περίμενε, ήταν αρκετά ώστε να παγώσουν μέχρι και οι βλεφαρίδες μας!!

Κάτι που επίσης μου έκανε εντύπωση στη διαδρομή του πούλμαν μέσα στη Μόσχα, ήταν η απίστευτη κίνηση που επικρατεί στους δρόμους της πόλης. Μετά από αυτό, βλέπω πλέον με άλλα μάτια το κυκλοφοριακό της Αθήνας!

Προπόνηση στους -26!

Όμως το πραγματικό "βάπτισμα του πυρός" ήρθε το απόγευμα της Δευτέρας. Χρειάστηκε να "οπλιστούμε" όλοι με πολύ θάρρος και πάνω από όλα με πολλά ρούχα για να βγούμε έξω και να κάνουμε προπόνηση στους -26 βαθμούς Κελσίου! Είχε και την πλάκα του, γιατί το μόνο που φαινόταν ήταν τα μάτια μας και δυσκολευόμουν πολύ να καταλάβω ποιον συμπαίκτη είχα δίπλα μου. Σε αυτές τις θερμοκρασίες δυσκολεύεσαι να αναπνεύσεις και όλοι αναρωτιόμασταν αν θα μπορούσαμε να προσαρμοστούμε για να παίξουμε ένα ματς κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Ευτυχώς όμως την Τρίτη ανέβηκε η θερμοκρασία και έτσι καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες του παιχνιδιού. Μη γελιέστε όμως, το κρύο ήταν και τη μέρα του αγώνα επιεικώς ανυπόφορο.

Η "ζέστη" του "Γ. Καραϊσκάκης"

Τελικά, το γνωρίζετε όλοι, Ρουμπίν Καζάν – Ολυμπιακός 0-1! Η ομάδα μας πήρε ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα και κάτω από αντίξοες συνθήκες. Τώρα θα πρέπει να "κλειδώσουμε" την πρόκριση στην έδρα μας, όπου χάρη στον κόσμο μας, θα νιώσουμε τη "ζέστη" που τόσο πολύ μας έλειψε στη Ρωσία. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!

Σειρά βέβαια έχει η Super League και ο Πανιώνιος, τον οποίο θα αντιμετωπίσουμε στο γήπεδό μας με σκοπό να συνεχίσουμε το σερί των νικών, ώστε να πετύχουμε τον νούμερο ένα στόχο μας που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Να είστε όλοι καλά μέχρι να τα ξαναπούμε

Νταβίδ Φουστέρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ