OPINIONS

Τηρούμε τη δέσμευσή μας

Τηρούμε τη δέσμευσή μας
INTIME SPORTS

Καλησπέρα σε όλους! Στο προηγούμενο ποστ μου σας είχα ζητήσει να μας δείξετε ψήφο εμπιστοσύνης και σας είχα υποσχεθεί πως θα δείτε έναν διαφορετικό Ολυμπιακό από αυτόν της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Νομίζω πως μέχρι τώρα έχουμε τηρήσει την δέσμευσή μας ότι όσο περνάει ο καιρός τόσο καλύτερη θα είναι η απόδοσή μας.

Όπως είδατε και στους τέσσερις τελευταίους αγώνες, η ομάδα συνεχίζει συνεχώς να βελτιώνεται και η σκληρή δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις έχει αρχίσει να πιάνει τόπο πια. Είμαστε σε καλή κατάσταση αυτήν την περίοδο, μέρα με τη μέρα γινόμαστε όλο και πιο καλοί, βρίσκουμε τον εαυτό μας και αυτό φαίνεται. Έχουμε ωστόσο κι άλλα περιθώρια βελτίωσης μέχρι να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε. Η ομάδα από ένατη στη βαθμολογία είναι πλέον τέταρτη και είναι θέμα χρόνου να βρεθούμε ακόμα ψηλότερα.

Παρά την ήττα στο Μαυροβούνιο πεισμώσαμε και στον αγώνα με την Γιαστρζέμπσκι δώσαμε ένα μικρό, δυστυχώς, δείγμα των δυνατοτήτων μας και καταφέραμε να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση. Είναι πλέον στο χέρι μας η υπόθεση Ευρώπη κι αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα πάμε καλά. Μακάρι να εκλείψουν τα επιπόλαια λάθη που μέχρι στιγμής μας έχουν στοιχίσει ακριβά και να μπορέσουμε να παίξουμε το ωραίο βόλεϊ που ξέρουμε. Ο τραυματισμός του Ντεσπέιν είναι για μας πλήγμα αφού είναι παίκτης - βαρόμετρο αλλά θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το κενό του και να πορευτούμε δυνατοί μέχρι να αναρρώσει.


Τα προβλήματα στο χώρο του βόλεϊ είναι γνωστά και ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί να αναβληθεί επ' αόριστον η αγωνιστική δράση στην Α1 από 1η Δεκεμβρίου, όπως είχε προειδοποιήσει η ΕΣΑΠ.


Σας ευχαριστούμε όλους για τη στήριξή σας και ειδικά τους «ηρωικούς» λίγους φιλάθλους που επιλέγουν να πληρώνουν το εισιτήριό τους και να έρχονται στο Μελίνα Μερκούρη να μας συμπαραστέκονται. Θα θέλαμε να βλέπουμε περισσότερο κόσμο στις κερκίδες γιατί σας έχουμε πραγματικά ανάγκη. Παίρνουμε κουράγιο να ξεχάσουμε έστω και για λίγο τα προβλήματα και να αγωνιστούμε.


Καλή δύναμη σε όλους!

Αντρέας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ