OPINIONS

Θέλουμε ψήφο εμπιστοσύνης

Θέλουμε ψήφο εμπιστοσύνης
INTIME SPORTS

Γεια σας!! Η αρχή του πρωταθλήματος σίγουρα δεν είναι αυτή που έπρεπε και αυτή που θέλουμε όλοι μας. Οι τρεις συνεχείς ήττες είναι άσχημες για μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό, τον υπερπρωταθλητή της περασμένης σεζόν, που έχει μεγάλες βλέψεις για τίτλους και μια καλή πορεία στην Ευρώπη και φέτος.

Επειδή ακούγονται και γράφονται πάρα πολλά τις τελευταίες ημέρες για τον προπονητή μας, τον κύριο Γκουλινέλι, οφείλω ως αρχηγός αλλά και ως μέλος της ομάδας, να πω ότι δεν ισχύει τίποτα και δεν έχει προκύψει κανένα θέμα για την παραμονή του.

Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής που κάνει σωστή δουλειά και σε καμιά περίπτωση δεν είναι αποκλειστικά δικό του λάθος το άσχημο ξεκίνημα. Εμείς οι παίκτες έχουμε το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης γιατί δεν αποδίδουμε μέσα στο τάραφλεξ όπως θα έπρεπε.

Δεν είναι ότι ξαφνικά ξεχάσαμε το βόλεϊ που ξέραμε ή ότι οι αντίπαλοί μας έγιναν ανίκητοι. Έχουμε παίκτες υψηλού επιπέδου, ταλαντούχους που μπορούν και θα δείξουν πράγματα στο μέλλον. Κατά τη γνώμη μου, έχουμε άσχημη ψυχολογία και δεν έχουμε ακόμα δέσει.

Αν δείτε τους αγώνες εκτός του Σούπερ Καπ, είναι καρμπόν ο τρόπος με τον οποίο χάσαμε. Παίρναμε διαφορές, παίζαμε κατά διαστήματα καλά και με την πρώτη αντεπίθεση, παθαίναμε μπλακ άουτ και παραδιδόμασταν με κάτω τα χέρια. Δεν είχαμε το κουράγιο να ανατρέψουμε την κατάσταση.

Έχω ξαναγράψει και συνεχίζω να το πιστεύω πως είμαστε μια νέα ομάδα που θέλει ακόμα κι άλλο χρόνο μέχρι να συνηθίσουμε το στυλ παιχνιδιού ο ένας του άλλου, να αφομοιώσουμε τα συστήματα του προπονητή μας και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Δεν είναι δικαιολογία, είναι η πραγματικότητα. Τόνωση ψυχολογίας και περισσότερη προσπάθεια από μέρους μας χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή. Είναι βαριά η ερυθρόλευκη φανέλα. Μόλις σπάσει το ρόδι και κάνουμε την πρώτη μας νίκη, στην Κηφισιά την Τετάρτη, όλα θα μπουν στη θέση τους.

Δώστε μας λίγη ακόμα πίστωση χρόνου και πάνω απ' όλα ψήφο εμπιστοσύνης (μέρες που 'ναι) και δεν θα σας απογοητεύσουμε. Η προτελευταία θέση που έχουμε αυτή τη στιγμή στη βαθμολογία είναι πλασματική και σύντομα θα αλλάξει η κατάσταση. Θέλουμε να σας έχουμε στο πλευρό μας και να μας στηρίζετε, ειδικά τώρα που θα ξανανοίξει επιτέλους το «Μελίνα Μερκούρη» για τον κόσμο μας. Έχετε δίκιο να είστε δυσαρεστημένοι από αυτό που βλέπετε, αλλά κρίση είναι, θα περάσει και σύντομα θα δείτε έναν άλλο Ολυμπιακό.

Κάτι παρόμοιο είχε ξανασυμβεί τη σεζόν 2005-2006, όταν έπαιζα στον Παναθηναϊκό και ήμουν τότε 23 χρονών. Ο Βέμπερ, που είχαμε τότε προπονητή, είχε δεχτεί μεγάλη κριτική αλλά τελικά πήρε το πρωτάθλημα. Νομίζω πως έτσι θα είναι τώρα και με τον Ολυμπιακό.

Αυτά. Ελπίζω να τα πούμε από κοντά στου Ρέντη.

Να είστε καλά.
Ανδρέας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ