OPINIONS

Ξεχωριστές -αρνητικά- γιορτές

Ξεχωριστές -αρνητικά- γιορτές
INTIME SPORTS

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά! Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να περνάτε αυτές τις ημέρες όμορφα. Για μας, τους παίκτες του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού οι γιορτές αυτές είναι ξεχωριστές, δυστυχώς με αρνητικό τρόπο.

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα δεν μας αφήνει πολλά περιθώρια για μεγάλους εορτασμούς αφού όλοι μας είμαστε συγκρατημένοι.

Η αλήθεια είναι πως η ομάδα βρίσκεται σε πολύ κομβικό σημείο. Το μέλλον δυστυχώς είναι αβέβαιο.

Ακόμα, δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι μέλλει γενέσθαι με τους ξένους μας και κάθε ενδεχόμενο είναι πιθανό. Μπορεί να αποχωρήσουν αλλά μπορεί και να παραμείνουν (πράγμα που όλοι ευχόμαστε).

Όλα θα κριθούν εντός των ημερών και πραγματικά ευελπιστώ πως θα πάνε όλα κατ’ ευχήν γιατί οι ανακατατάξεις εν μέσω της αγωνιστικής περιόδου θα δημιουργήσουν σίγουρα τριγμούς και μόνο καλές δεν θα είναι.

Η χρονιά που φεύγει ήταν πραγματική γεμάτη και ετερόκλητη. Από τη μία είχε τη χαρά της κατάκτησης του πρωταθλήματος και του Super Cup αλλά και από την άλλη τα σημαντικά οικονομικά προβλήματα και τα συναισθήματα που αφήνει είναι ανάμεικτα. Μακάρι το 2011 να είναι πολύ καλύτερο και η κατάσταση να βελτιωθεί σημαντικά προς όφελος όλων μας.

Το πρόγραμμα που παρουσίασε ο κος Καραχάλιος είναι εμπνευσμένο και ελπίζω όσο τίποτα άλλο να έχει αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός είναι η μια μεγάλη ομάδα που πραγματικά πρέπει να πρωταγωνιστεί και γι’ αυτό χρειάζεται υποστήριξη.

Εύχομαι να βρεθεί ένας επιχειρηματίας ή επενδυτής, όπως θέλετε πείτε το, ο οποίος με την συμπαράσταση του κόσμου της ομάδας, να βάλει πλάτη και να ξεπεράσουμε την κρίση όσο γίνεται γρηγορότερα. Διαφορετικά, θα μπούμε σε πολύ δυσάρεστες περιπέτειες. Εναποθέτουμε τις τελευταίες ελπίδες μας στην προσωρινή διοίκηση για το καλύτερο μέλλον όλων μας.

Κατά τα άλλα, οι προπονήσεις συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις της ομάδας δεν σταματούν. Ο αγώνας μας με τον Πανελλήνιο αναβλήθηκε λόγω της συμμετοχής του Κοκκινάκη στην Εθνική Νέων οπότε η αγωνιστική χρονιά έκλεισε για μας. Αυτή τη στιγμή είμαστε τέταρτοι, εξαργυρώνοντας τις κακές εμφανίσεις της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Δυστυχώς δεν έχουμε καθαρό μυαλό ώστε να συγκεντρωθούμε 100% στο αγωνιστικό κομμάτι, γεγονός που κάνει την προσπάθειά μας ακόμα πιο δύσκολη. Την επόμενη εβδομάδα έχουμε και το ταξίδι στην Πολωνία για το Champions League. Είναι μια κρίσιμη περίοδος και ας ελπίσουμε ότι θα δούμε φως στο τούνελ της κρίσης.

Χρόνια Πολλά και πάλι σε όλους σας. Να έχετε μία καλή Πρωτοχρονιά και μια ακόμα καλύτερη χρονιά με υγεία, ευτυχία και ευμάρεια για όλους. Τα προβλήματα ας μείνουν πίσω στο 2010 και από δω και πέρα να έχουμε να συζητάμε μόνο ευχάριστα ζητήματα.

Καλά να περνάτε και θα τα πούμε μόλις έχω νεότερα!

Αντρέας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ