OPINIONS

Ετοιμαζόμαστε για κορυφή

Ετοιμαζόμαστε για κορυφή
INTIME SPORTS

Γεια σας! Είμαι πολύ χαρούμενος από τη χθεσινοβραδινή νίκη στη Θεσσαλονίκη επί του - προσωρινά - πρώτου Ηρακλή. Ύστερα από κάθε σπουδαία νίκη, αισθάνομαι ότι οι κόποι μας δεν πάνε χαμένοι.

Χθες στη Μίκρα, η ομάδα μας έπιασε πολύ καλή απόδοση και όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να φτάσουμε στο νικηφόρο 3-0.

Όλα δούλεψαν πολύ καλά, υποδοχή, επίθεση, σερβίς, και καταφέραμε να πάρουμε αγώνα που εξελίχθηκε σε κατ' ευφημισμό μόνο ντέρμπι.

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε σαφώς καλύτερος του Ηρακλή στο τάραφλεξ και δίκαια πήρε τους 3 βαθμούς, σημειώνοντας 7 στις 7 νίκες. Εδραιώσαμε τη θέση μας στην τετράδα, είμαστε δεύτεροι και οσονούπω μπορεί να κατακτήσουμε και την κορυφή.

Η διαρκής άνοδος στη βαθμολογία είναι ένας πραγματικός άθλος για εμάς και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που παρά το άσχημο ξεκίνημα, καταφέραμε να βρούμε τον καλό μας εαυτό και μέρα με τη μέρα βελτιωνόμαστε όλο και πιο πολύ.

Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και είναι και ανηφόρα αλλά είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον. Από δω και πέρα κάθε αγώνας θα είναι κρίσιμος και δεν έχουμε την πολυτέλεια άλλων απωλειών.

Οι στόχοι παραμένουν το πρωτάθλημα και το κύπελλο και είμαστε τώρα πιο κοντά από ποτέ. Ένας καλός Ολυμπιακός μπορεί να καταφέρει τα πάντα. Υπάρχουν σαφώς λεπτομέρειες που χρειάζονται ακόμα δουλειά στο παιχνίδι μας και όταν τις επεξεργαστούμε και τις αφομοιώσουμε και αυτές, τότε θα παρουσιαστούμε 100% ετοιμοπόλεμοι.

Βλέποντας τα νεαρότερα μέλη του Ολυμπιακού, να τα δίνουν όλα και να έχουν τόσο καλή επίδοση, δεν μπορώ παρά να χαίρομαι γιατί είμαι σίγουρος πως τόσο ταλέντο δεν μπορεί να χαραμιστεί.

Με αυτά τα παιδιά στη σύνθεσή του είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι τα επόμενα χρόνια ο Ολυμπιακός θα πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη. Να που τελικά η κρίση και τα προβλήματα μπορεί να φέρουν και κάτι καλό στο ελληνικό βόλεϊ. Δίνεται τόπος στα νιάτα και αυτά μας βγάζουν ασπροπρόσωπους συνεχώς!

Όπως δήλωσα και χθες βράδυ, δεν μπορούμε παρά να αφιερώσουμε τη νίκη μας στα αδικοχαμένα παιδιά της Θύρας 7. Μπορεί να μοιάζει λίγο μελό αλλά πρόκειται για προσωπική μας ανάγκη, ως ένα πολύ μικρό δείγμα ευγνωμοσύνης σε αυτούς που έδωσαν την ίδια την ζωή τους για τον Ολυμπιακό.

Σε κάθε αγώνα, αισθανόμαστε πως βρίσκονται ανάμεσά μας μαζί με τους υπόλοιπους φίλαθλους της ομάδας. Μακάρι να είναι τα τελευταία θύματα που θρηνεί ο ελληνικός αθλητισμός γιατί είναι πολύ άδικο, να χάνονται τόσες ψυχές σε μια στιγμή εξαιτίας των παραλήψεων.

Βλέποντας το γεμάτο κλειστό της Μίκρας, τολμώ να πω πως ζήλεψα. Ζήλεψα γιατί θα ήθελα να παίζουμε κι εμείς κάθε βδομάδα μπροστά σε εκατοντάδες φίλους της ομάδας και όχι να τους μετράμε στα δάκτυλα των χεριών.

Ξέρουμε πως το ποδόσφαιρο μονοπωλεί το ενδιαφέρον αλλά πού και πού καλό είναι να θυμάστε και το βόλεϊ που πραγματικά χρειάζεται στήριξη. Είμαστε απλήρωτοι μήνες αλλά παρ' όλα αυτά βάζουμε στην άκρη τα προβλήματά μας και κάνουμε το χρέος μας.

Είναι τόσο δύσκολο να αγωνιζόμαστε σε ένα άδειο και κρύο «Μελίνα Μερκούρη». Οι άδειες κερκίδες δεν μας δίνουν κίνητρα, μας αφήνουν στην τύχη μας. Χρειαζόμαστε τώρα την έμπρακτη επιβράβευση από τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Σε λίγες ημέρες ξεκινάει η εκστρατεία για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Έχουμε εμπιστοσύνη στη διοίκηση παρ' όλα τα προβλήματα. Εμείς θα δώσουμε το 100% και θα φτάσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Είμαστε άλλωστε Ολυμπιακοί.

Ελπίζουμε πως σύντομα θα δούμε τα θετικά αποτελέσματα του σχεδίου του κυρίου Καραχάλιου ώστε να μπορέσουμε να ξαναγίνουμε αισιόδοξοι για το μέλλον του αθλήματός μας και του ερυθρόλευκου ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Καλούμε τα εκατομμύρια των φιλάθλων του συλλόγου να βοηθήσουν την προσπάθεια γιατί όπως θα έχετε καταλάβει ήδη μόνο οι απλοί φίλαθλοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά γιατί προσφέρουν χωρίς να περιμένουν αντάλλαγμα, πέρα των τίτλων. Είναι ευκαιρία να αποδείξει ο Ολυμπιακός λαός το μέγεθός του.

Ξέρουμε πως στη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύει η χώρα μας, όλοι έχουν δυσκολίες αλλά όπως είπε και ο κύριος Καραχάλιος ζητάμε ο καθένας να βάλει ένα ευρώ. Αν μπορεί παραπάνω ακόμα καλύτερα, αλλά ο σκοπός μας παραμένει ένα από τον καθένα ώστε να μαζευτούν τρία εκατομμύρια ευρώ από τους φιλάθλους μας.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά εν τέλει και να έχει ευχάριστη κατάληξη η περιπέτειά μας.

Να είστε καλά και εις το επανειδείν!

Ανδρέας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ