OPINIONS

Αξίζουμε και έχουμε ψυχή!

Αξίζουμε και έχουμε ψυχή!
INTIME SPORTS

Καλησπέρα σε όλους! Μόλις επέστρεψα από το γήπεδο της Γλυφάδας ύστερα από μία πολύ μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού. Δεν είναι σπουδαία η νίκη αυτή μόνο επειδή ήταν επί του αιωνίου αντιπάλου μας αλλά περισσότερο γιατί μας δίνει βαθμολογική ανάσα και μας κάνει έστω και λίγο να ξεχαστούμε από τα σοβαρά προβλήματα του τμήματος.

Πλέον, εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, παίζουμε για τους εαυτούς μας και τον κόσμο που εξακολουθεί να μας στηρίζει. Μπορεί να είμαστε απλήρωτοι αλλά αποδείξαμε ότι αξίζουμε και έχουμε ψυχή.

Η ομάδα μας με τη νίκη αυτή μπορεί να ατενίζει το μέλλον με καλύτερη αισιοδοξία. Αν χάναμε δεν θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Τώρα, αν νικήσουμε τον Πανελλήνιο την Τετάρτη μπορούμε να περάσουμε και τρίτοι. Είναι στο χέρι μας η καλή συνέχεια και είμαι σίγουρος πως με παρόμοιες εμφανίσεις έχουμε πολλά να διεκδικήσουμε.

Το παιχνίδι είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και νομίζω πως κινδυνέψαμε μόνο από τα δικά μας λάθη. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει με καθαρό 3-0 αλλά οι γνωστές μας επιπολαιότητες μάς στοίχισαν δύο σετ, τα οποία προσφέραμε απλόχερα στον Παναθηναϊκό.

Με τον Τζούριτς να παίζει σφίγγοντας τα δόντια λόγω του τραυματισμού του και χωρίς τον Ντεσπέιν καταφέραμε και σταθήκαμε πολύ καλά στην έδρα του αντιπάλου μας. Αξίζουν βέβαια πολλά συγχαρητήρια στο νέο αίμα της ομάδας για την απόδοσή τους.

Ο Φιλίποβ, ο Φράγκος, ο Κοκκινάκης έδειξαν ψυχή και νομίζω πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να τους στηρίξει. Εκτός από μένα και τον Κραλ, όλα τα υπόλοιπα παιδιά είναι νεαρά. Είναι το μέλλον της ομάδας και του ελληνικού βόλεϊ. Άλλωστε και η πρόσφατη επιτυχία της Εθνικής Παίδων το απέδειξε αυτό. Θα είναι κρίμα να μην τους δοθούν ευκαιρίες.

Μετά τη φυγή των Ζέκοφ και Γκουλινέλι, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα και να βρούμε τα πατήματά μας.

Μπορεί να μην καταφέραμε να πάρουμε θετικά αποτελέσματα στις μάχες του Champions League και να αποκλειστήκαμε από τη συνέχεια του θεσμού αλλά δώσαμε νομίζω ό,τι περισσότερο μπορούσαμε. Δεν αποχαιρετήσαμε την Ευρώπη με κάτω τα χέρια. Ήμασταν αξιοπρεπείς και αν προσέχαμε λίγο παραπάνω τις λεπτομέρειες ίσως και να είχαμε κάνει τη διαφορά, το «θαύμα».

Πλέον, στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στις εγχώριες αναμετρήσεις. Το πρωτάθλημα και το κύπελλο συνεχίζουν να είναι οι στόχοι μας και οι προτεραιότητές μας. Μπορεί, τα διοικητικά προβλήματα να έχουν δυσχεράνει το έργο μας, ωστόσο, εμείς δεν το βάζουμε κάτω.

Τέλος, θα ήθελα να αναφερθώ για μία ακόμα φορά στον κόσμο του Ολυμπιακού. Όσο και αν χαιρόμαστε κι εμείς για τον ενθουσιασμό που σας δώσαμε έπειτα από τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να αντικρίζουμε ερμητικά άδειες τις κερκίδες του Μελίνα Μερκούρη.

Θέλουμε, τα μηχανάκια αυτά που μας συνόδεψαν σήμερα μέχρι το γήπεδο κατά την επιστροφή μας να πολλαπλασιαστούν και να έρθουν στου Ρέντη για να μας δώσουν έμπρακτη στήριξη. Σας ευχαριστούμε για την υποδοχή αλλά θέλουμε την εβδομαδιαία βοήθεια πολύ περισσότερο.

Να είστε καλά!

Ανδρέας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ