ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ

Τρίτη 11 Οκτ. 2011

BLOG ΑΝΔΡΕΑΔΗ

Πάμε δυνατά και φέτος

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης γράφει στο blog του στο Sport24.gr για το τι περιμένει από τη νέα σεζόν, ενώ απευθύνει κάλεσμα προς τους φίλους του Ολυμπιακού.

Τετάρτη 13 Απρ. 2011

BLOG | ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ

Φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα

Γεια σας φίλοι του Ολυμπιακού και του βόλεϊ. Συγνώμη που άργησα να σας γράψω, αλλά κάτι η ψυχολογική πίεση, κάτι η απεργία των δημοσιογράφων, κάτι η κούραση, με εμπόδιζαν από το να συγκεντρωθώ και να μπορέσω να σας εκφράσω όλα όσα έζησα αυτές τις ημέρες στους αγώνες με τον Παναθηναϊκό.

Τετάρτη 23 Μαρ. 2011

BLOG ΑΝΔΡΕΑΔΗ

Αυτός είναι ο Ολυμπιακός!

Φίλοι μου, γεια σας! Είμαι πολύ χαρούμενος με την κατάκτηση του Κυπέλλου και περήφανος για την ανατροπή που πετύχαμε.

Πέμπτη 03 Μαρ. 2011

BLOG | ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ

Σας θέλουμε κοντά μας

Αγαπητοί φίλοι, γεια σας και πάλι! Μπορεί να άργησα λίγο να σας ξαναγράψω γιατί το πρόγραμμά μας ήταν πραγματικά βαρύ με τους διπλούς αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά νομίζω πως τώρα θα σας αποζημιώσω.

Τετάρτη 09 Φεβ. 2011

BLOG ΑΝΔΡΕΑΔΗ

Ετοιμαζόμαστε για κορυφή

Γεια σας! Είμαι πολύ χαρούμενος από τη χθεσινοβραδινή νίκη στη Θεσσαλονίκη επί του - προσωρινά - πρώτου Ηρακλή. Ύστερα από κάθε σπουδαία νίκη, αισθάνομαι ότι οι κόποι μας δεν πάνε χαμένοι.

Κυριακή 16 Ιαν. 2011

BLOG ΑΝΔΡΕΑ ΑΝΔΡΕΑΔΗ

Αξίζουμε και έχουμε ψυχή!

Καλησπέρα σε όλους! Μόλις επέστρεψα από το γήπεδο της Γλυφάδας ύστερα από μία πολύ μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού. Δεν είναι σπουδαία η νίκη αυτή μόνο επειδή ήταν επί του αιωνίου αντιπάλου μας αλλά περισσότερο γιατί μας δίνει βαθμολογική ανάσα και μας κάνει έστω και λίγο να ξεχαστούμε από τα σοβαρά προβλήματα του τμήματος.

Παρασκευή 31 Δεκ. 2010

BLOG ΑΝΔΡΕΑ ΑΝΔΡΕΑΔΗ

Ξεχωριστές -αρνητικά- γιορτές

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά! Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να περνάτε αυτές τις ημέρες όμορφα. Για μας, τους παίκτες του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού οι γιορτές αυτές είναι ξεχωριστές, δυστυχώς με αρνητικό τρόπο.

Τετάρτη 01 Δεκ. 2010

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ

Τηρούμε τη δέσμευσή μας

Καλησπέρα σε όλους! Στο προηγούμενο ποστ μου σας είχα ζητήσει να μας δείξετε ψήφο εμπιστοσύνης και σας είχα υποσχεθεί πως θα δείτε έναν διαφορετικό Ολυμπιακό από αυτόν της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Δευτέρα 08 Νοε. 2010

BLOG | ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ

Θέλουμε ψήφο εμπιστοσύνης

Γεια σας!! Η αρχή του πρωταθλήματος σίγουρα δεν είναι αυτή που έπρεπε και αυτή που θέλουμε όλοι μας. Οι τρεις συνεχείς ήττες είναι άσχημες για μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό, τον υπερπρωταθλητή της περασμένης σεζόν, που έχει μεγάλες βλέψεις για τίτλους και μια καλή πορεία στην Ευρώπη και φέτος.

HIGHLIGHTS