OPINIONS

Έχουμε χορτάσει από υποσχέσεις!

Έχουμε χορτάσει από υποσχέσεις!
INTIME SPORTS

Καλημέρα σε όλους. Με αφορμή την αποψινή έναρξη του Πρωταθλήματος είπα να γράψω δυο-τρία πραγματάκια..

Το φετινό Πρωτάθλημα ίσως είναι ένα από τα πιο δύσκολα τα τελευταία 20 χρόνια.

Δυστυχώς για μας τους υδατοσφαιριστές , όμως, η δυσκολία δεν βρίσκεται στο αγωνιστικό κομμάτι όπου θα μπορούσε να κάνει το Πρωτάθλημα πιο συναρπαστικό και αμφίρροπο, αλλά στο αν οι περισσότερες ομάδες θα μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους απέναντι στους αθλητές τους. Τα οικονομικά προβλήματα είναι μεγάλα και δεν ξέρω αφενός πως θα επηρεάσουν τις ομάδες και αφετέρου ποιες θα είναι οι αντιδράσεις των παικτών.

Στον Ολυμπιακό για παράδειγμα, όπου και αγωνίζομαι, τα προβλήματα δύο ετών όχι απλά δεν λύθηκαν, αντιθέτως θα έλεγα ολοένα και αυξάνονται μιας και πέρα από τις περσινές οφειλές έχουν έρθει να προστεθούν και οι φετινές.

Από υποσχέσεις πάντως έχουμε χορτάσει! Τα όρια έχουν ξεπεραστεί εδώ και καιρό... Η υπομονή και η ανοχή μας εξαντλείται… Από την πλευρά μας και εννοώ των παικτών όχι απλά έχουμε βάλει νερό στο κρασί μας και όχι απλά βήματα καλής θέλησης έχουμε κάνει, αλλά θα έλεγα ότι το ποτήρι μας πλέον έχει μόνο νερό και τα βήματα μας είναι άλματα!!! Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει…

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα και υποθέτοντας πως η χρονιά θα κυλήσει ομαλά, ο Ολυμπιακός παραμένει το φαβορί για την κατάκτηση των δυο τίτλων με τον Πανιώνιο να τον κυνηγά. Η Βουλιαγμένη θα προσπαθήσει να μπει «σφήνα» στους δύο και η Χίος μαζί με τον Παναθηναϊκό θα προσπαθήσουν να είναι περισσότερο ανταγωνιστικοί από πέρυσι. Όλ’ αυτά μένει να τα δούμε κατά την διάρκεια του Πρωταθλήματος, μιας και πάντοτε υπάρχουν οι ευχάριστες και οι δυσάρεστες εκπλήξεις.

Έτσι λοιπόν απόψε ανοίγει η αυλαία τους Πρωταθλήματος με πρώτο παιχνίδι το ΝΟΠ-Ολυμπιακός και λίγο αργότερα ΝΟΒ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. Για μας λογικά θα είναι ένα σχετικά εύκολο ματς, αφού η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων είναι αρκετά μεγάλη.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας του ΝΟΒ με τον Πανιώνιο στην Βουλιαγμένη. Οι δυο ομάδες θέλουν σίγουρα τη νίκη με τον ΝΟΒ να έχει και έναν παραπάνω λόγο αφού παίζει στην έδρα του και θέλει να την εκμεταλλευτεί.

Εύχομαι υγεία σε όλους μας και καλή επιτυχία,

Χρήστος.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ