ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Άρση Βαρών: Απίστευτη κινητοποίηση των Ελλήνων για τον Ιακωβίδη, από τους 3.000 στους 110.000 followers στο Instagram

Ολυμπιακοί Αγώνες - Άρση Βαρών: Απίστευτη κινητοποίηση των Ελλήνων για τον Ιακωβίδη, από τους 3.000 στους 110.000 followers στο Instagram
Ο Θοδωρής Ιακωβίδης δεν άντεξε και λύγισε on air

Ο κόσμος έδειξε μέσω social media την υποστήριξή του στον Θοδωρή Ιακωβίδη αυξάνοντας κατακόρυφα των αριθμό των followers του στο Instagram με στόχο να τον ενισχύσει και να τον βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορεί.

Η κινητοποίηση του κόσμου μέσω social media για τον Θοδωρή Ιακωβίδη ήταν απίστευτη και άμεση μετά το συγκλονιστικό ξέσπασμά του στην κάμερα της ΕΡΤ. Ο κόσμος στήριξε και συνεχίζει να στηρίζει απόλυτα τον Έλληνα αθλητή της Άρσης Βαρών μετά από τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο Ιακωβίδης λύγισε και ξέσπασε σε λυγμούς στην κάμερα, λέγοντας παράλληλα πως ήταν ο τελευταίος του αγώνας καθώς δεν έχαιρε της οικονομικής υποστήριξης της Πολιτείας.

Ο κόσμος στάθηκε άμεσα στο πλευρό του αθλητή και ξεκίνησε μέσω Twitter αρχικά μία καμπάνια ώστε να ενισχυθεί ο λογαριασμός του Ιακωβίδη στο Instagram υπό το πρίσμα πως αν ο αριθμός των ακολούθων του είναι μεγάλος θα μπορέσει να προσελκύσει χορηγούς και να μην αναγκαστεί να δώσει τέλος στην καριέρα του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά καθώς από τους 3.000 followers που είχε το πρωί του Σαββάτου, ο αριθμός των ακολούθων του αυξήθηκε κατακόρυφα μόλις μέσα σε μία μέρα, φτάνοντας το πρωί της Κυριακής τους 110.000 και συνεχίζει να αυξάνεται.

Είναι εντυπωσιακό να δούμε τη δύναμη που έχουν τα social media και την στήριξη που δίνει ο κόσμος στον Έλληνα αθλητή που αναγκάζεται να αποσυρθεί και να ολοκληρώσει την καριέρα του λόγω των οικονομικών προβλημάτων και της έλλειψης πόρων.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΘΟΔΩΡΗΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ