ΣΤΗΛΕΣ

Ό,τι πιο τρελό πόσταραν στα social media οι Έλληνες αθλητές το 2018

Ό,τι πιο τρελό πόσταραν στα social media οι Έλληνες αθλητές το 2018

Οι άνθρωποι του ελληνικού ποδοσφαίρου και του μπάσκετ έγραψαν και φέτος ιστορία σε Twitter και Instagram.

Το 2018 ήταν μία υπέροχη χρονιά για όσους καίγονται στα social media, κυρίως στο Instagram και κάπως λιγότερο στο Twitter. Ειδικά, όσοι έχουν κάνει την πάνσοφη επιλογή να ακολουθούν Έλληνες αθλητές ή παράγοντες, έγιναν μάρτυρες μερικών απ' τα πιο επικά posts της χρονιάς.

Ενδεκαδάτοι ποδοσφαιριστές, μύθοι του ελληνικού μπάσκετ και μεγαλοπαράγοντες έδωσαν ρέστα μέσα από την οθόνη του κινητού τους και μοίρασαν χαρά και γνώση στους followers τους.

Εμείς μαζέψαμε δέκα απ' αυτά τα posts, και για να τα θυμηθούν αυτοί που τα είδαν τη στιγμή που συνέβαιναν, αλλά και για να τα δεις εσύ που μπορεί να μην τη βρίσκεις με τα social, που μπορεί να μην έχεις καν Facebook.

Ας τα δούμε με χρονολογική σειρά:

1. Ο ΚΟΝΤΟΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ

Στις 6 Φεβρουαρίου ο Γιάννης Κοντοές, σκοράρει στο 1-1 του Πλατανιά με τον Απόλλωνα Σμύρνης, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στην καριέρα του στην Α' Εθνική. Ο πρώην συμπαίκτης του στον Πανιώνιο και στον Ατρόμητο, Γιάννης Μανιάτης, είναι εκεί για να τον τρολάρει. Δες τι πόσταρε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ό,τι πιο τρελό πόσταραν στα social media οι Έλληνες αθλητές το 2018

2. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΟΝΤΟΕ

Στις 30 Μαρτίου, πάλι ο Γιάννης Κοντοές θα βρεθεί στο στούντιο της 'Αθλητικής Κυριακής' και θα έχει μία μυθική on air αντιπαράθεση με τον Γιώργο Μίνο σχετικά με το ποια ομάδα βρίσκεται σε καλύτερη φόρμα: η ΑΕΚ ή ο ΠΑΟΚ. Ο Γιώργος Τζαβέλλας τρολάροντας το όλο σκηνικό, θα ποστάρει το εξής story:

Ό,τι πιο τρελό πόσταραν στα social media οι Έλληνες αθλητές το 2018

3. ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΧΑΛΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ

Δυο μήνες αργότερα, τον Μάιο, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ένας από τους πιο cool τύπους που φόρεσαν ποτέ το εθνόσημο, ενώ απολάμβανε το ποτάκι του κάπου στη Θεσσαλονίκη, θα αντιληφθεί ότι ο πάγος ψιλοτελείωνε. Και τότε θα σκεφτεί να εκμεταλλευτεί το χαλάζι. Δες το βίντεο για να καταλάβεις τι εννοούμε:

4. Η ΜΠΑΚΑ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΑ

Αρχές Ιουνίου, ο Κώστας Μανωλάς βρίσκεται στη Μύκονο μετά της συζύγου του και απολαμβάνει τις διακοπές του. Η φαεινή του ιδέα να ανεβάσει μία φωτό μαζί της που για κάποιον δικό του λόγο, επέλεξε να μη φαίνεται το σώμα του, τσίγκλησε τον συμπαίκτη του στη Roma, Έντιν Ντζέκο.

"Γιατί κρύβεσαι πίσω από τη γυναίκα σου; Αφού φαίνεται η κοιλιά σου" του έγραψε ο Βόσνιος, για να του απαντήσει ο Μανωλάς: "Είμαι σε φόρμα".

Ό,τι πιο τρελό πόσταραν στα social media οι Έλληνες αθλητές το 2018

5. Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ

Στις 22 Ιουνίου οι Dallas Mavericks θα επιλέξουν στο νούμερο 60 του NBA Draft τον Κώστα Αντετοκούνμπο και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο από τη χαρά του και την περηφάνια του για τον μικρό του αδελφό, θα το ρίξει στον χορό. Τσέκαρε:

6. ΛΑΖΑΡΕ, ΞΥΠΝΑ

Τον Ιούλιο, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα κάνει το λάθος να αποκοιμηθεί μέσα στο πούλμαν της ομάδας, και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί με τον Φελίπε Πάρντο, δεν θα χάσουν την ευκαιρία να τον τρολάρουν online.

7. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ 'ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ' ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στις 21 Ιουλίου και η επιλογή του να καλέσει στο after party τον Γιάννη Μπουρούση, θα είναι η σπουδαιότερη επιλογή του μέχρι τότε έγγαμου βίου του. Ο αρχηγός της Εθνικής πήρε το μικρόφωνο από τον αρτίστα και εκτέλεσε το "Βρέχει φωτιά στην στράτα μου".

Άκουσέ τον (αν αντέχεις):

8. Ο ΜΑΪΚ ΤΖΕΙΜΣ ΚΑΙ Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ

Δυο μήνες αργότερα, τον Οκτώβριο, ο Μάικ Τζέιμς, επιστρέφει στην Ελλάδα για την αναμέτρηση της Αρμάνι Μιλάνο με τον Ολυμπιακό και πέφτει πάνω σε έναν οδηγό ταξί φανατικό Παναθηναϊκό. Και τ΄τοε θα αρχίσει αν γράφει στο Twitter όσα υπέροχα είπαν μεταξύ τους:

"Είμαι σε ταξί κι ο τύπος μου είπε ότι είναι Παναθηναϊκός και ότι βλέπει όλα τα ματς. Μετά με ρώτησε εάν είμαι παίκτης του μπάσκετ (γέλια). Δεν χρειάζεται να μου λες ψέμματα, απλά άφησε με. Ύστερα μου είπε: "Ναι παίζεις με τον Ολυμπιακό απόψε, είναι μεγάλο ντέρμπι μεταξύ μας. Αλήθεια;".

Ό,τι πιο τρελό πόσταραν στα social media οι Έλληνες αθλητές το 2018

9. Ο ΜΑΪΚ ΤΖΕΙΜΣ, Ο ΝΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ

Στα tweets του Μάικ Τζέιμς θα απαντήσει ο Νίκος Ζήσης: "Πριν μερικά χρόνια όταν ήμουν 32 χρονών ένας ταξιτζής στην Αθήνα με ρωτάει: "Παίζεις στην Εθνική Ελλάδος; Στους έφηβους ή τους νέους;". Πολλές τρελές ιστορίες μαζί τους".

Ό,τι πιο τρελό πόσταραν στα social media οι Έλληνες αθλητές το 2018

10. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ

Ο Γιώργος Σαββίδης είχε υποσχεθεί στους παίκτες του ΠΑΟΚ, πώς αν νικήσουν τον Άρη, θα τους πλύνει τα αυτοκίνητα. Ο ΠΑΟΚ απέδρασε με το 1-2 από το 'Κλ. Βικελίδης' και ο γιος του Ιβάν Σαββίδη στις 22 Οκτωβρίου, κάνοντας tag τον Βιεϊρίνια σε story του στο Instagram, θα γράψει χαρακτηριστικά: "Εσείς κερδίσατε και μένα με περιμένει δουλειά. 11 αμάξια".

Ό,τι πιο τρελό πόσταραν στα social media οι Έλληνες αθλητές το 2018
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ