ADVERTORIALS

Spetses Mini Marathon: H bwin ξανά στο πλευρό του μεγαλύτερου multi-sport event

Spetses Mini Marathon: H bwin ξανά στο πλευρό του μεγαλύτερου multi-sport event

Το μεγάλο αθλητικό γεγονός των Σπετσών συμπλήρωσε δέκα χρόνια, με την bwin να είναι υπερήφανα στο πλευρό του.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η bwin ήταν Μεγάλος Χορηγός στο SpetsesMini Marathon, το μεγαλύτερο multi-sportevent στην Ελλάδα, στο οποίο συμμετέχουν τόσο elite, όσο και ερασιτέχνες αθλητές. Οι πανέμορφες Σπέτσες γέμισαν ξανά με τα χαμόγελα και τη θετική ενέργεια των αθλητών, οι οποία είχαν τη δυνατότητα να αγωνιστούν σε διαφορετικές διαδρομές τόσο στο τρέξιμο όσο και στο κολύμπι, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Η bwin running team έκλεψε για μια ακόμα φορά την παράσταση, καθώς έδωσε δυναμικό «παρών», με περισσότερα από 50 μέλη. Στην ξεχωριστή αυτή ομάδα συμμετείχαν δύο αθλήτριες από το χορηγικό πρόγραμμα «Team Future: Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών» της bwin. Συγκεκριμένα, η Δώρα Γκουντούρα και η Ευαγγελία Πλατανιώτη έδωσαν αύρα από… Τόκιο στο event, προσφέροντας την ευκαιρία σε εκατοντάδες νέους αθλητές να τρέξουν δίπλα στις πρωταθλήτριες. Για πρώτη φορά έτρεξε με την bwinrunning Team και ο παρουσιαστής Γιώργος Λέντζας, ο οποίος ήταν απόλυτα έτοιμος για να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις!

Η Ιωάννα Μπερίου, Director ofCorporate Communications της bwin, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για μια ακόμα φορά ήμασταν στο πλευρό του Spetses MiniMarathon, γιορτάζοντας μαζί με τους διοργανωτές τη συμπλήρωση δέκα χρόνων του μεγάλου event. Έχουμε πει ξανά ότι ο αθλητισμός είναι κομμάτι της ταυτότητάς μας και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που βάλαμε το δικό μας λιθαράκι για την πραγματοποίηση ενός ακόμα Spetses MiniMarathon, κατανοώντας ότι ο κόσμος, αυτές τις μέρες, έχει ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη από τα ευεργετικά οφέλη του αθλητισμού. Η εκπροσώπηση της bwin running team ήταν μεγάλη, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τα μεγάλα αθλητικά event της χώρας μας, προωθώντας την τήρηση των μέτρων ασφαλείας για το καλό όλων μας».

Το αίθριο της bwin στόλισε την πλατεία του Ποσειδωνίου και οι promoters του διεθνούς στοιχηματικού brand μοίρασαν αναμνηστικά δώρα στους συμμετέχοντες, ανανεώνοντας μαζί τους το ραντεβού για το επόμενο αθλητικό event!

Αν θέλεις κι εσύ να γίνεις μέρος της πιο όμορφης αθλητικής παρέας, η bwin
Running
Team σε περιμένει!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ