ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ζέσταναν τα Γιάννινα τα γκολ του Coca-Cola Cup

Ζέσταναν τα Γιάννινα τα γκολ του Coca-Cola Cup

Η κακοκαιρία και τα χιόνια δεν εμπόδισαν στο Coca-Cola Cup να περάσει και από τα Ιωάννινα με μαζική συμμετοχή, πολύ κρύο, αλλά και πολλά γκολ, που ζέσταναν την ατμόσφαιρα μαζί με τα χαμόγελα και τη διάθεση των παιδιών να τα δώσουν όλα για την μπάλα.

Οι νέοι των Ιωαννίνων έδωσαν δυναμικό παρόν, παρά τις πολικές θερμοκρασίες και τις δυσκολίες λόγω του καιρού, γεμίζοντας τα γήπεδα Μηλιώνη. Το κρύο ήταν τσουχτερό και την Κυριακή, ακόμη κι όταν εμφανίστηκε ο ήλιος.

Η συναρπαστική εξέλιξη των αγώνων, όμως, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον. Πιο εντυπωσιακοί οι αγώνες στην κατηγορία 15-16 ετών, οι περισσότεροι εκ των οποίων κρίθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι. Αντίθετα, στους “μικρούς” (13-14 ετών) και στους “μεγάλους” (17-19 ετών), οι διαφορές ήταν μεγάλες. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα κυριακάτικα παιχνίδια της μεγάλης κατηγορίας, τελείωσαν με διψήφιο αριθμό γκολ για τις ομάδες, που πήραν τη νίκη.

Παρούσα, όπως και πέρσι, η ομάδα Ουεφαλόνα που προκρίθηκε ξανά για τους τελικούς της Δυτικής Ελλάδος, με στόχο πλέον την πρόκρισή της στην τελική φάση της Αθήνας, κάτι που δεν είχε καταφέρει να πετύχει πέρσι.

Αναλυτικά, οι ομάδες που προκρίθηκαν από τα Γιάννινα:

• Κατηγορία 13-14 ετών: Βρυσούλα FC, Ελπιδιώτες

• Κατηγορία 15-16 ετών: Σεισμο Κρου, Καναπέδες

• Κατηγορία 17-19 ετών: Τριτολέδες, Ουεφαλόνα

Θυμίζουμε ότι από την προηγούμενη εβδομάδα, έχουν προκριθεί στους τελικούς άλλες έξι ομάδες, οι οποίες πέρασαν στους τελικούς της περιφέρειας της Δ. Ελλάδας, από το Αγρίνιο:

• Κατηγορία 13-14 ετών: Πεταλουδίτσες, Άτεχνοι

• Κατηγορία 15-16 ετών: Φαρμακείο, Brooklyn

• Κατηγορία 17-19 ετών: Mario Kart, Παγκυρόβιοι

Η μάχη για την πρόκριση στους τελικούς της Αθήνας είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 29/1 και οι αγώνες θα φιλοξενηθούν πάλι στα Γιάννινα, στα γήπεδα Μηλιώνη (67η Πάροδος Λεωφόρου Ανατολής)

Το τουρνουά είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής. Διεξάγεται με πολύ μεγάλη επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο και στην Ελλάδα με νέους που τα δίνουν “όλα για την μπάλα”, χαρίζοντας κορυφαίες στιγμές δράσης και συναρπαστικά παιχνίδια.

Μπείτε και εσείς στη δράση του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού τουρνουά 5Χ5 για νέους 13 έως 19 ετών, φτιάξε την ομάδα σου, δήλωσε συμμετοχή στο www.grassroots.gr/registration και ζήστε την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία.

Γίνε μέλος της παρέας μας στα προφίλ μας στα Social Media :

FACEBOOK : facebook.com/CopaCocaCola.gr

TWITTER : twitter.com/CocaColaCupGR

YOUTUBE : com/user/CCCGreece

Επικοινώνησε με την γραμματεία του τουρνουά στο [email protected]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ