ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

XTERRA Greece Championship: Μέχρι και 28/02 οι προνομιακές τιμές εγγραφής

XTERRA Greece Championship: Μέχρι και 28/02 οι προνομιακές τιμές εγγραφής
(C) FOTO-TREXOUME.GR

Η κορυφαία διοργάνωση OffRoadTriathlon έρχεται στη Βουλιαγμένη στις 20-21 Απριλίου 2019. To7o XTERRA Greece Championship υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις με αποστάσεις για όλους. Εξασφάλισε τη θέση στου στην εκκίνηση με την earlybird εγγραφή.

Ήδη πάνω από 150 ξένοι αθλητές, μεταξύ των οποίων 35 Elite|PRO αθλητές, έχουν κλείσει θέση στην εκκίνηση! Το XTERRA Greece Championship αποτελεί μέρος του Ευρωπαϊκού και Παγκοσμίου Πρωταθλήματος XTERRA, συνδιοργανώνεται από την XTERRA Greece και τον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης (Ο.Α.Π.Π.Α.). και προσφέρει στο νικητήτης FullDistance κάθε ηλικιακής κατηγορίας, πρόκριση να αγωνιστεί στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος XTERRA που πραγματοποιείται κάθε τέλος Οκτωβρίου στο MAUI της Χαβάης.

To XTERRA Greece εντυπωσιάζει εκατοντάδες αθλητές και θεατές από όλο τον κόσμο, όχι μόνο για την οργάνωση του αλλά και για τις μοναδικές ομορφιές και δυνατότητες που προσφέρει η μαγευτική τοποθεσία που έχει επιλεγεί και πιστοποιηθεί από το Τεχνικό Κλιμάκιο της XTERRA Planet, χαρίζοντας αξέχαστες στιγμές στους φίλους των multisportevents.

Οι αθλητές έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν σε 2 διαφορετικές αποστάσεις:

Full Distance: 1500m κολύμβηση, 30km mountainbike, 10km ορεινότρέξιμο

Sprint Distance: 750m κολύμβηση, 15km mountainbike, 5km ορεινότρέξιμο.

Δοκίμασε κι εσύ το XTERRA-OffRoadΤriathlon, το μοναδικό εκτός δρόμου Τρίαθλο της Ελλάδος.Πάρε μέρος στο XTERRA Greece Championship 2019.

Mπορείς να συμμετάσχεις και με συναθλητές σου, σχηματίζοντας σκυταλοδρομία, αποτελούμενη από 2 έως 3 αθλητές ή αθλήτριες.

Το XTERRA OffRoad Triathlon είναι η πλέον συναρπαστική μορφή του Τριάθλου, που κερδίζει όλο και περισσότερους αθλητές και αθλήτριες, όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων, σε όλο τον κόσμο.

Εξασφάλισε τη θέση σου με μειωμένο κόστος, για εγγραφή μέχρι και την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019. Έμειναν μόνο λίγες ημέρες..

Κάνε τη εγγραφή και «Ζήσε Περισσότερα» στο www.xterragreece.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ