ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Υπερασπίστηκε τον τίτλο του ο Φρέντσελ

Eric Frenzel, of Germany, celebrates after winning the the gold medal after the 10km cross-country skiing portion of the nordic combined event at the 2018 Winter Olympics in Pyeongchang, South Korea, Wednesday, Feb. 14, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Eric Frenzel, of Germany, celebrates after winning the the gold medal after the 10km cross-country skiing portion of the nordic combined event at the 2018 Winter Olympics in Pyeongchang, South Korea, Wednesday, Feb. 14, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο Γερμανός Έρικ Φρέντσελ κατέκτησε και πάλι το χρυσό μετάλλιο στο ατομικό από χαμηλό βατήρα του βόρειου σύνθετου στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Με τον Έρικ Φρέντσελ να διατηρεί τον τίτλο του ολοκληρώθηκε το ατομικό από χαμηλό βατήρα του βόρειου σύνθετου. Ο Γερμανός ήταν σταθερός τόσο στο άλμα όσο και στον αγώνα της αντοχής για να φτάσει στην κορυφή.

Ο Φρέντσελ μετά το άλμα ήταν πέμπτος αφού βαθμολογήθηκε με 121.7, ενώ στα 10χλμ αντοχής ήταν έκτος με χρόνο 24:15.4. Έτσι, με συνολικό χρόνο 24:51.4 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και διατήρησε τον τίτλο του από το Σότσι.

Πίσω του ήταν ο Ακίτο Γουατάμπε. Ο αθλητής από την Ιαπωνία ήταν καλύτερο στο άλμα όπου πήρε 123.7 βαθμούς, αλλά στην αντοχή έμεινε στην ένατη θέση με 24:28.2 και περιορίστηκε στη δεύτερη θέση. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Λούκας Κλάπφερ που και εκείνος έμεινε πίσω στα 10χλμ με αποτέλεσμα να μην μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στο σύνολο.

Η πρώτη δεκάδα.

Υπερασπίστηκε τον τίτλο του ο Φρέντσελ

Δείτε εδώ τα αναλυτικά αποτελέσματα.

Photo credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ