ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χρυσό η Λεντέτσκα στην υπεργιγαντιαία κατάβαση

Czech Republic's Ester Ledecka, gold, celebrates during the venue ceremony for the women's super-G at the 2018 Winter Olympics in Jeongseon, South Korea, Saturday, Feb. 17, 2018. (AP Photo/Charlie Riedel)
Czech Republic's Ester Ledecka, gold, celebrates during the venue ceremony for the women's super-G at the 2018 Winter Olympics in Jeongseon, South Korea, Saturday, Feb. 17, 2018. (AP Photo/Charlie Riedel) AP

Η Έστερ Λεντέτσκα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην υπεργιγαντιαία κατάβαση των γυναικών στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και χάρισε το πρώτο χρυσό στην Τσεχία στη διοργάνωση.

Το πρώτο χρυσό μετάλλιο της Τσεχίας στους 23ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες είναι γεγονός και ήρθε από την Έστερ Λεντέτσκα στην υπεριγαντιαία κατάβαση (Super G).

Η γεννημένη στις 23/3/1995 σκιέρ, κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο της καριέρας της σε Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και το πρώτο χρυσό της χώρας της στη διοργάνωση.

Η 23χρονη κάλυψε την απόσταση σε 1:21.11, αφήνοντας στην δεύτερη θέση την Άνα Φάιτ από την Αυστρία (1:21.12) και στην τρίτη την Τίνα Βαϊράτερ από το Λιχτενστάιν (1:21.22).

Χρυσό η Λεντέτσκα στην υπεργιγαντιαία κατάβαση

Διαβάστε αναλυτικά τα αποτελέσματα

AP Photo/Charlie Riedel

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ