ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το τρομακτικό ατύχημα της Σουΐνι

Το τρομακτικό ατύχημα της Σουΐνι

Στον τελικό στο λουτζ των γυναικών η Έμιλι Σουΐνι έχασε τον έλεγχο του ελκήθρου της και χτύπησε με 110 χιλιόμετρα πάνω στις μπάρες μπροστά στα έντρομα μάτια των γονιών της. (VIDEO)

Το ατύχημα της Έμιλι Σουΐνι στον τελικό του λουτζ των γυναικών και οι φωτογραφίες των γονιών της κάνουν από την Τρίτη (13/2) το γύρο του κόσμου. Η Αμερικανίδα λίγο πριν τον τερματισμό της προσπάθειας της έχασε τον έλεγχο του ελκήθρου της.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χτυπήσει με περισσότερα από 110 χιλιόμετρα την ώρα στην άκρη της πίστας τόσο με τα πόδια όσο και με το κεφάλι!

Sue Sweeney, left, the mother of Emily Sweeney of the United States, cries out as her daughter crashes on the final run during the women's luge final at the 2018 Winter Olympics in Pyeongchang, South Korea, Tuesday, Feb. 13, 2018. (AP Photo/Wong Maye-E)
Sue Sweeney, left, the mother of Emily Sweeney of the United States, cries out as her daughter crashes on the final run during the women's luge final at the 2018 Winter Olympics in Pyeongchang, South Korea, Tuesday, Feb. 13, 2018. (AP Photo/Wong Maye-E) AP

Όλα αυτά συνέβησαν μπροστά στα έντρομα μάτια των γονιών της οι οποίοι πήγαν στην Πιονγκτσάνγκ για να δουν από κοντά τις προσπάθειες της κόρης τους. Αμέσως οι άνθρωποι της πίστας και το ιατρικό επιτελείο έσπευσε κοντά στην Αμερικανίδα αθλήτρια η οποία έδειξε να είναι ζαλισμένη, ενώ πονούσε αρκετά.

Αμέσως την πήγαν στο νοσοκομείο για όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Τελικά, αποδείχτηκε ότι τη γλίτωσε με ορισμένες μελανιές.



Photo credits: AP Photo/Wong Maye-E
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ