ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πολλά τα κενά καθίσματα στους Χειμερινούς Αγώνες

Πολλά τα κενά καθίσματα στους Χειμερινούς Αγώνες
© REUTERS

Οι διοργανωτές των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων είχαν ανακοινώσει ότι είχε πουληθεί το 90% των εισιτηρίων, αλλά στην πράξη τα κενά στα γήπεδα που γίνονται οι αγώνες είναι πολλά περισσότερα.

Οι 23οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες στην Πιονγκτσάνγκ της Νοτίου Κορέας βρίσκονται περίπου στη μέση και η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής το θέαμα είναι αρκετά καλό και πολλά από τα μετάλλια έχουν κριθεί στο τέλος.

Εντούτοις, επικρατεί προβληματισμός για τις άδειες θέσεις σε πολλά από τα αθλήματα, αν και οι διοργανωτές είχαν ανακοινώσει πληρότητα της τάξεως του 90%. Στην πράξη όμως αυτό δεν φαίνεται, αφού πολλάκις οι κενές θέσεις είναι πολλές περισσότερες απ' αυτούς που πηγαίνουν να δουν τους αγαπημένους τους αθλητές από κοντά.

Συγκεκριμένα, έκαναν λόγο για πώληση περίπου 1.000.000 εισιτηρίων, αλλά αυτό δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα στις εξέδρες. Πολλοί θεωρούν ότι αυτό οφείλεται στο ότι η Νότια Κορέα δεν έχει κουλτούρα χειμερινών αθλημάτων και κάποιοι άλλοι στις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούν.

Να δούμε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες και αν θα υπάρξει ανάλογη εικόνα ή θα βελτιωθεί. Πάντως, οι κένες θέσεις είναι ένα υπαρκτό γεγονός, το οποίο σε κάθε περίπτωση προκαλεί προβληματισμό στους ιθύνοντες. Οι Αγώνες ολοκληρώνονται στις 25 Φεβρουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ