ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Mr T λατρεύει το... curling!

Ο Mr T λατρεύει το... curling!

Ο Mr T, γνωστός από τις επικές του μάχες με τον Ρόκι Μπαλμπόα, μια από τις πιο τρομακτικές φιγούρες των 80ς, όχι μόνο παρακολουθεί Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά ψηφίζει... curling.

Τον γνωρίσαμε μέσα από τις επικές του μάχες με τον Ρόκι Μπαλμπόα. Μονίμως τσαντισμένος, έτοιμος για ξύλο ανά πάσα ώρα και στιγμή, με πρόσωπο τρομακτικό ειδικά για τα παιδιά που τον έβλεπαν να μεσουρανεί στα 80ς. Στα 65 του χρόνια, δεν φοράει πλέον γάντια, ούτε μάχεται στα ρινγκ. Αυτή την περίοδο μάλιστα παρακολουθεί Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και έχει ξεχωρίσει το curling.

Μάλιστα, μέσω του λογαριασμού του στο twitter, έκανε ένα καταιγισμό ποσταρισμάτων για το άθλημα, άλλα και για τους Αγώνες που διεξάγονται αυτή την περίοδο στη Νότια Κορέα.

Ο ίδιος έγραψε πως του αρέσει το curling, αναλύει μάλιστα τους λόγους που το έχει ξεχωρίσει, τονίζει πως έχει ενδιαφέρον και δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται, καθώς απαιτεί πολλές δεξιότητες. Μάλιστα, έκανε και ανάλυση για το μικτό διπλό, όπου το χρυσό κατέληξε στον Καναδά, νικώντας στον τελικό την Ελβετία.











ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ