ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η εθνική Τζαμάικα βρήκε έλκηθρο για να αγωνιστεί στη Πιονγκτσάνγκ από εταιρία μπύρας

Η εθνική Τζαμάικα βρήκε έλκηθρο για να αγωνιστεί στη Πιονγκτσάνγκ από εταιρία μπύρας

Η γυναικεία εθνική ομάδα της Τζαμάικα, η πρώτη που θα αγωνιστεί σε Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, έχασε το έλκηθρό της και την έσωσε μία... ζυθοποιία!

Σενάριο για... δεύτερη ταινία με θέμα την εθνική Τζαμάικα να αγωνίζεται σε ελκηθροδρομίες γράφτηκε αυτές τις ημέρες στην Πιονγκτσάνγκ, όπου διεξάγονται οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες.

Πρωταγωνίστρια αυτήν τη φορά δεν θα είναι η ανδρική ομάδα που έκανε ντεμπούτο στη διοργάνωση στο Κάλγκαρι το 1988, την ιστορία της οποίας περιέγραψε με πολύ χιούμορ το "Cool Runnings", αλλά η γυναικεία ομάδα (η πρώτη γυναικεία στην ιστορία της χώρας), που βρέθηκε στη Νότια Κορέα, ωστόσο δεν είχε έλκηθρο για να συμμετάσχει!

Αιτία, η παραίτηση της προπονήτριας, Σάντρα Κιριάσις την Τετάρτη, μετά από διαμάχη με την ομοσπονδία της χώρας σχετικά με τον ρόλο της στους Αγώνες. Σύμφωνα με όσα δήλωσε η ίδια στο "BBC", η ομοσπονδία ήθελε να την τοποθετήσει σε πόστο αναλύτριας και ως εκ τούτου, δεν θα είχε επαφή με τις αθλήτριές της.

Η Κιριάσις παραιτήθηκε και πήρε μαζί της όλο το αθλητικό υλικό, μαζί με το έλκηθρο, αφού υποστηρίζει ότι είναι δικά της. Ως εκ τούτου, η εθνική ομάδα έμεινε χωρίς εξοπλισμό στη Νότια Κορέα και δεν μπορούσε να αγωνιστεί, μέχρι που μία ζυθοποιία έμαθε για τα προβλήματά της και επενέβη.





Η "Red Stripe", εταιρία από την Τζαμάικα που έχει εξαγοραστεί από τη "Heineken", έκανε ένα tweet που έβαλε τέλος στα προβλήματα της εθνικής ομάδας. "Κανένα έλκηθρο; Κανένα πρόβλημα. Εάν χρειάζεστε νέο έλκηθρο, χρεώστε το στον λογαριασμό της 'Red Stripe'. Στείλτε μας direct message και θα είμαστε σε επαφή", ήταν το σχετικό tweet που έκανε mention και στον λογαριασμό twitter της εθνικής ομάδας.

Η απάντηση ήταν άμεση : "Παρακαλώ καλέστε μας σε αυτό το τηλέφωνο". Και λίγες ημέρες αργότερα, η αποστολή της Τζαμάικα είχε ένα νέο, εντυπωσιακό έλκηθρο για τις προπονήσεις και τους αγώνες της...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ