ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η εντυπωσιακή εμφάνιση και το ατύχημα της Παπαδάκη

Gabriella Papadakis and Guillaume Cizeron of France perform during the ice dance, short dance figure skating in the Gangneung Ice Arena at the 2018 Winter Olympics in Gangneung, South Korea, Monday, Feb. 19, 2018. (AP Photo/Julie Jacobson)
Gabriella Papadakis and Guillaume Cizeron of France perform during the ice dance, short dance figure skating in the Gangneung Ice Arena at the 2018 Winter Olympics in Gangneung, South Korea, Monday, Feb. 19, 2018. (AP Photo/Julie Jacobson) AP

Η Γκαμπριέλα Παπαδάκη και ο Γκιγιόμ Σιζερόν εντυπωσίασαν στο ελεύθερο πρόγραμμα του χορού στον πάγο, όμως έγιναν viral για λάθος λόγο! (VIDEO)

Πέρα από τις τέσσερις ελληνικές συμμετοχές στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες έχουμε ακόμα μία ελληνικό ενδιαφέρον. Η Γκαμπριέλα Παπαδάκη μαζί με τον Γκιγιόμ Σιζερόν εκπροσωπούν τη Γαλλία στο χορό στον πάγο και τα ξημερώματα της Δευτέρας (19/2) συμμετείχαν στο ελεύθερο πρόγραμμα.

Το ζευγάρι που έχει σαρώσει τα μετάλλια τα τελευταία χρόνια ήταν και πάλι εντυπωσιακό.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μαζί με τον Γκιγιόμ Σιζερόν κατέλαβαν τη δεύτερη θέση αφού συγκέντρωσαν 81.93 βαθμούς μετά από ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα. Οι μόνοι που πήραν μεγαλύτερη βαθμολογία ήταν η Τέσα Βιρτό και Σκοτ Μοάρ από τον Καναδά που μάζεψαν 83.67.

Το μόνο αρνητικό στην πρόγραμμα της Παπαδάκη και του Σιζερόν ήταν το ατύχημα με το φόρεμα της 21χρονης Ελληνίδας. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος της το πάνω μέρος του φορέματος της άνοιξε με αποτέλεσμα να φανεί το στήθος της παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε για να μη συμβεί.

Έζησα το χειρότερο εφιάλτη μου

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του προγράμματος στη συνέντευξη Τύπου. Η Παπαδάκης τόνισε πως δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που της είχε συμβεί επισημαίνοντας ότι έζησε το χειρότερο εφιάλτη της.

"Το πάνω μέρος του φορέματός μου άνοιξε, μου έφυγε, το ένιωσα και απλά συνέχισα το πατινάζ, δεν είχα άλλη επιλογή. Προσευχήθηκα να μην πέσει το φόρεμά μου... Είχα αποσυντονιστεί πολύ, έζησα τον χειρότερο εφιάλτη μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αυτό συνέβη στα πρώτα δευτερόλεπτα του προγράμματος", δήλωσε μεταξύ άλλων.

Βέβαια, το ατύχημα της έγινε γρήγορα viral. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την προσπάθεια της.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ