ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απίστευτη νίκη για τον Κρούγκερ στο skiathlon

Simen Hegstad Krueger, of Norway, celebraates after winning the during the men's 15km/15km skiathlon cross-country skiing competition at the 2018 Winter Olympics in Pyeongchang, South Korea, Sunday, Feb. 11, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Simen Hegstad Krueger, of Norway, celebraates after winning the during the men's 15km/15km skiathlon cross-country skiing competition at the 2018 Winter Olympics in Pyeongchang, South Korea, Sunday, Feb. 11, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Μπορεί ο Σίμεν Κρούγκερ να έπεσε στα πρώτα μέτρα της κούρσας, να του έσπασαν και τα δύο μπαστούνια, όμως κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό στα 15+15χιλιόμετρα skiathlon!

Αν κάποιος έλεγε πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες στον Σίμεν Κρούγκερ ότι θα κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο και μάλιστα θα το κάνει έχοντας πτώση στην αρχή της κούρσας είναι σίγουρο ότι ο Νορβηγός θα έβαζε τα γέλια.

Πριν τους Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ είχε πάρει τη νίκη μόλις σε έναν αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ τα όσα έγιναν στην εκκίνηση των 5+15χιλιόμετρων skiathlon τελείωναν τις όποιες ελπίδες του για κάτι καλό.

Τελικά, εκείνος κατάφερε όχι απλά να αναπληρώσει το χαμένο έδαφος αλλά να πάρει και μία μεγάλη νίκη! Ο 24χρονος Νορβηγός κατάφερε να φτάσει τους αθλητές που προπορεύονταν και από το 23 χιλιόμετρο και μετά οδήγησε την κούρσα διατηρώντας ένα σταθερό ρυθμό τον οποίο δεν κατάφεραν ποτέ να φτάσουν οι υπόλοιποι. Έτσι, ο Κρούγκερ τερμάτισε πρώτος με χρόνο 1:16.20 και τον ακολούθησαν άλλοι δύο συμπατριώτες του. Ο Μάρτιν Σάντμπι ήταν δεύτερο με 1:16.28 και τρίτος ο Χανς Χόλουντ με 1:16.29.9.

Απίστευτη νίκη για τον Κρούγκερ στο skiathlon

Διαβάστε αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ.

Photo credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ