Βραδιά αναμνήσεων στον "Τάφο του Ινδού"

Με αφορμή τη συμπλήρωση 55 χρόνων ζωής του "Τάφου του Ινδού" αθλητές θρύλοι του Παναθηναϊκού από όλα τα τμήματα βρέθηκαν στην ιστορική έδρα των "πράσινων" σε μία διαφορετική βραδιά. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ).

Μια βραδιά με έντονες αναμνήσεις από τις στιγμές δόξας που έχουν ζήσει ορισμένοι από τους πιο σημαντικούς αθλητές όλων των τμημάτων του Παναθηναϊκού πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στον "Τάφο του Ινδού".

Αφορμή στάθηκε η συμπλήρωση 55 χρόνων ζωής του ιστορικού κλειστού σε συνδυασμό με τα εγκαίνια του νέου πολυχώρου που λειτουργεί στην είσοδό του.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν αθλητές θρύλοι τόσο από το τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, όσο και από άλλα τμήματα του Ερασιτέχνη. Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο "νονός" του "Τάφου του Ινδού", Τάσος Στεφάνου.

Τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι σπουδαίοι αθλητές όπως οι Κοκολάκης, Στεργάκος, Κόντος, Κορωναίος και Κουκόπουλος από το μπάσκετ, οι βολεϊκοί Αγραπιδάκης, Αγγελάκη, Πραγκαλούδη, Μπάμπουλη, Ανδρεόπουλος, Καραμαρούδης, αλλά και αθλητές από το ποδόσφαιρο όπως οι Βασίλης Κωνσταντίνου και Ζαχαρίας Πυτιχούτης θυμήθηκαν μεγάλες στιγμές.

Φυσικά, δεν έλειψαν και νυν αθλητές των τμημάτων του Παναθηναϊκού Α.Ο..

Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την εκδήλωση:

* Ο Βασίλης Κωνσταντίνου διηγείται και οι Δημήτρης Κοσσόβας (πάλη), ο Ρούλης Αγραπιδάκης (βόλεϊ) και Τάσος Στεφάνου τον ακούν.

* Απόστολος Κόντος και Τάκης Κορωναίος θυμούνται τα παλιά...

* Στεργάκος, Κόντος, Κορωναίος και Κοκολάκης έχουν ζήσει μεγάλες στιγμές στον "Τάφο του Ινδού".

* Γυναικείο άρωμα με τις Αγγελάκη, Πραγκαλούδη και Μπάμπουλη.

* Πολλές ιστορίες από το κλειστό της Λεωφόρου έχει να διηγηθεί ο Τάσος Στεφάνου.

* Ο άνθρωπος που έχει συνδέσει με το τμήμα πάλης του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κοσσόβας.

* Ο Ηλίας Μιχαλαριάς με τον "νονό" του "Τάφου του Ινδού", Τάσο Στεφάνου, κόβουν την κορδέλα για τα εγκαίνια του πολυχώρου.

* Πραγματικά εντυπωσιακή η αλλαγή στην είσοδο του κλειστού της Λεωφόρου.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.