ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βασιλειάδης: "Θα διαλευκάνουμε την υπόθεση"

Βασιλειάδης: "Θα διαλευκάνουμε την υπόθεση"
EUROKINISSI

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 τόνισε την πρόθεση του να ερευνήσει τις καταγγελίες του ΚΚΕ για τα όσα συμβαίνουν στον Πανελλήνιο. Τι δήλωσε ο Θανάσης Παφίλης.

Αποφασισμένος να ερευνήσει τα όσα κατήγγειλε ότι συμβαίνουν στον Πανελλήνιο το ΚΚΕ εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο Ραδιόφωνο 24/7 και στην εκπομπή "Η φυλή των φίλων" με τον Κώστα Αρβανίτη, ο Γιώργος Βασιλειάδης. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε ότι θα προσπαθήσει να διαλευκάνει την υπόθεση έπειτα από τις καταγγελίες του Θανάση Παφίλη.

"Εξετάζουμε με μεγάλη σοβαρότητα τις καταγγελίες του ΚΚΕ. Σήμερα ο γγ αθλητισμού θα έχει συνάντηση και με την προσωρινή διοίκηση του Πανελληνίου για να προσπαθήσουμε να διελευκάνουμε την κατάσταση. Η πραγματικότητα είναι ότι ορισμένα πράγματα προξενούν λίγο εντύπωση, ακούγοντας και τις απαντήσεις που δίνει ο πανελλήνιος. Είναι μια προσωρινή διοίκηση. Εξ όσων γνωρίζω απο την προσωρινή διοίκηση τη διαταγή, δεν έχει αρμοδιότητες να απολύει κόσμο, εφόσον οι καταγγελίες ισχύουν" τόνισε χαρακτηριστικά.

Στον "αέρα" του σταθμού βγήκε και ο Θανάσης Παφίλης ο οποίος ουσιαστικά κλήθηκε να σχολιάσει τους ισχυρισμούς της πλευρά της διοίκησης του Πανελληνίου η οποία τονίζει πως δεν ισχύει κάτι από όσα καταγγέλλει ο βουλευτής του ΚΚΕ. "Εδω λοιπόν υπάρχει μια διοίκηση,η οποία ανέλαβε με απόφαση του δικαστηρίου απο τον Ιούλιο με αποκλειστικά καθήκοντα να εκπροσωπεί το σύλλογο σε διάφορες δικαστικές υποθέσεις και δεύτερον να κάνει εκλογές. Αντ' αυτού ξεκίνησε ένα πογκρόμ.

Έδιωξε 11 προπονητές οι οποίοι ήταν η ψυχή του στίβου και του πανελληνίου συνολικά, κατήργησε τμήματα, έφερε καινούργιους σε ένα κλίμα απίστευτης τρομοκρατίας, όποιος δεν είναι εναντίον μας είναι τελειωμένος. Ας αφήσουν αυτά που ξέρουν, διάφορους φουσκωτούς που απειλούν. Με γονείς που διαμαρτυρήθηκαν τους αντιμετώπισαν με σκαιότατο τρόπο. Αν σας αρέσει αν δεν σας αρέσει φεύγετε και στα παιδιά και παντού και τώρα γίνεται μια ριζική στροφή προς ένα αυταρχισμό.

Πολύ μαύρο κυκλοφορεί εδω μέσα και πρέπει να αραιώσει. Καθενας καταλαβαίνει τι εννοώ. Φυσικά υπάρχουν αθλητές, μπροστά στο κέρδος, οι ρατσισμοί κάνουν στη μπάντα. Γονείς διαμαρτύρονται για όλη αυτή την κατάσταση. Ρήμαξε ο στίβος και όλα αυτά παράνομα" επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Παφίλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΚΚΕ: "Τραμπούκικη επίθεση σε γονείς στον Πανελλήνιο"
Η απάντηση του Πανελληνίου στον Παφίλη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ