ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τσιλιγκίρη: "Να φανώ αντάξια των προσδοκιών"

ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη με ανάρτησή της ευχαρίστησε τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για την τιμή που της έγινε να αναλάβει τη θέση της Συντονίστριας Διευθύντριας του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Τη θέση της Συντονίστριας Διευθύντριας του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας κατέχει εδώ και λίγες ημέρες η Χριστίνα Τσιλιγκίρη. Η Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού ευχαρίστησε δημόσια τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για την τιμή που της έγινε.

Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη τόνισε ότι θα βάλει τα δυνατά της για να φανεί αντάξια των προσδοκιών.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην τοποθέτησή της: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ηγεσία του Υπουργείου Αθλητισμού και τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, για την ιδιαίτερη τιμή που μου έκαναν, να μου εμπιστευθούν την θέση της Συντονίστριας Διευθύντριας του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Μια θέση ευθύνης με σκοπό την βελτίωση της λειτουργίας μιας από τις μεγαλύτερες αθλητικές εγκαταστάσεις της χώρας όπου θα βάλω τα δυνατά για να φανώ αντάξια των προσδοκιών".

Δείτε τη σχετική ανάρτηση εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ