ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τρίτο ΟΠΑ RUN: "Όλοι μαζί για το Πεδίον του Άρεως"

Τρίτο ΟΠΑ RUN: "Όλοι μαζί για το Πεδίον του Άρεως"

Την Κυριακή 17 Μαΐου θα διεξαχθεί για 3η συνεχόμενη χρονιά το ΟΠΑ Run σε συνδιοργάνωση από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την Περιφέρεια Αττικής.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και η Περιφέρεια Αττικής συνδιοργανώνουν το ΟΠΑ Run, έναν αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων και περίπατο 2 χιλιομέτρων, στο Πεδίον του Άρεως. Στόχος και της φετινής διοργάνωσης είναι η ανάδειξη του Πεδίου του Άρεως σε χώρο φιλικό προς την οικογένεια, τους νέους, τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της περιοχής.

Το ΟΠΑ Run είναι ένας αγώνας ανοιχτός για όλους, για φοιτητές, προσωπικό και αποφοίτους του ΟΠΑ, αλλά και για οποιονδήποτε φίλο του τρεξίματος και της πόλης.

Το 3 ο ΟΠΑ Run, το οποίο θα λάβει χώρα την Κυριακή 17 Μαΐου 2020 τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου. Εντάσσεται στη στρατηγική κοινωνικής προσφοράς του ΟΠΑ ως δράση του Προγράμματος Εθελοντισμού «AUEB Volunteers», αποτελεί την πιο μαζική κοινωνική δράση του Πανεπιστημίου, ενώ ειδικά φέτος, εντάσσεται στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων του Ιδρύματος. Η οργανωτική ομάδα αποτελείται κυρίως από φοιτήτριες και φοιτητές του Πανεπιστημίου.

Φέτος η διοργάνωση θα εστιάσει ιδιαίτερα στη σημασία προστασίας του περιβάλλοντος και συγκεκριμένα στην ανακύκλωση, προκειμένου να ενισχύσει περαιτέρω το κοινωνικό της αντίκτυπο. Για πρώτη χρονιά, οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε 4 προπονητικές ασκήσεις τις εβδομάδες πριν τον Αγώνα, από τα Cosmos Sport, χορηγό της φετινής διοργάνωσης.

Μέγας Xορηγός του 3 ου ΟΠΑ Run είναι η Teleperformance Greece. Xορηγοί επίσης είναι οι εταιρείες Cosmos Sport SA, Μαυρογένης Α.Ε. και το Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας. Χορηγοί Επικοινωνίας: ΕΡΤ Α.Ε., Πρώτο Πρόγραμμα 105.8, ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101.8, KOSMOS 93.6, sport24.gr, Chillout magazine, RunningNews.gr, Sportevent.gr, Skywalker.gr & Stentoras.gr και LoveGreece.com.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή: www.aueb.gr/oparun

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ